Jersey Boys

Jersey Boys

KJÆRE PUBLIKUM!
Chateau Neuf er i likhet med alle andre teatre for tiden stengt som følge av corona-utbruddet. Produsentene bak musikalen JERSEY BOYS jobber hver dag med mål for øyet at premiere og spilleplan går som planlagt. I mellomtiden oppfordrer vi alle til å delta i den nasjonale dugnaden for å bekjempe corona-smitten. Ta godt vare på hverandre!

Premiere Onsdag 16. september 2020
Chateau Neuf

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

Taran, StarWorks og Aller Live presenterer den Tony® og Grammy® vinnende musikalen «Jersey Boys» som forteller den sanne historien om Frankie Valli & The Four Seasons. Broadway-suksessen kommer endelig til Norge og den 16. september 2020 åpner vi dørene på Chateau Neuf. På scenen står bl.a. Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Luppichini og Sindre Postholm sammen med et stort ensemble og orkester!

De var bare fire helt vanlige gutter fra Jersey, helt til de fikk sin første hit. De hadde et sound ingen hadde hørt før og verden kunne ikke få nok. Men om harmoniene var perfekte på scenen var det en helt annen historie privat. En historie som nok en gang har gjort dem til en internasjonal sensasjon.

Kvartetten står bl. a. bak verdenshits som «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», «December, 1963 (Oh What A Night)» og «Can’t Take My Eyes Off You». Her i Norge er det mange som kjenner dem som orginalgruppa bak Madcon’s store hit «Beggin’».

Anbefalt aldersgrense 12 år. (les mer om våre aldersgrenser under informasjon.)
Spilletid: ca 2 timer 40 min inkl pause.

Regi og oversettelse: Tore Sergei Myklebust
Koreografi: Kirsty McDonald
Regi ass.: Martine Lundberg
Scenografi & kostymedesign: Takis
Musikalsk ansvarlig: Hans Einar Apelland
Kapellmester: Steffen Isaksen
Lyddesign: Erik Valderhaug
Lysdesign: Anders Busch
Hår og maske: Cårejånni Enderud

Musikalsk teaser produsert av Trollbound, StarWorks, Taran og Aller Live

Bli kjent med hovedrollene og lær mer om fenomenet “Jersey Boys!”

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no

HOTELLPAKKE

Chateau Neuf

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke