Jersey Boys

Jersey Boys

Den prisvinnende Broadway-suksessen kommer endelig til Norge!

Premiere Torsdag 27. januar 2022
Chateau Neuf

KOMMER SNART

Taran og StarWorks presenterer den Tony® og Grammy® vinnende musikalen «Jersey Boys» som forteller den sanne historien om Frankie Valli & The Four Seasons. På scenen står bl.a. Atle Pettersen, Mathias Luppichini og Alexander Langset sammen med et stort ensemble og orkester!

De var bare fire helt vanlige gutter fra Jersey, helt til de fikk sin første hit. De hadde et sound ingen hadde hørt før og verden kunne ikke få nok. Men om harmoniene var perfekte på scenen var det en helt annen historie privat. En historie som nok en gang har gjort dem til en internasjonal sensasjon.

Kvartetten står bl. a. bak verdenshits som «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», «December, 1963 (Oh What A Night)» og «Can’t Take My Eyes Off You». Her i Norge er det mange som kjenner dem som orginalgruppa bak Madcon’s store hit «Beggin’».

Anbefalt aldersgrense 12 år. (les mer om våre aldersgrenser under informasjon.)
Spilletid: ca 2 timer 40 min inkl pause.

Fullstening cast lanseres fortløpende!

Musikalsk teaser produsert av Trollbound, StarWorks, Taran og Aller Live

Bli kjent med hovedrollene og lær mer om fenomenet “Jersey Boys!”

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no