INFORMASJON

Koronainformasjon – oppdatert 3.12.21

Alle våre forestillinger vil bli gjennomført innenfor de til en hver tid gjeldende anbefalinger og pålegg fra FHI. Vi har totalt 1.005 seter så alle vil se godt! Vi vasker alle kontaktflater ofte.  Antibac er tilgjengelig overalt. Vi refunderer ikke kjøpte billetter.

Det er ikke påbud med munnbind, men vi oppfordrer alle til å ha på munnbind i publikumsområdene. Barn under 12 år behøver ikke å ha på munnbind. Hold deg hjemme dersom du er syk eller i karantene.

Oppdaterte smittevernsregler og anbefalinger finnes på Oslo kommunes sider her.

Om chateu neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund. Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger. Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Det er enkelt å finne frem til Chateau Neuf:

Østfra på Ring 3:
Kommer du denne veien tar du av på Gaustad, svinger ned mot sentrum over Vinderen, og kommer deretter rett på Chateau Neuf i Slemdalsveien - like før du kommer til Majorstua.

Vestfra på Ring 3:
Ta av på Smestad, kjør mot Majorstua. I Majorstua-krysset ta to ganger til venstre, rundt Majorstua stasjon. Da kommer du opp Slemdalsveien, og du ser Chateau Neuf på høyre side.

Fra Ring 2:
Enten du kommer vestfra eller østfra: Kjør til Majorstua, og ta av mot Vindern opp Slemdalsveien. Chateau Neuf på høyre side.

Fra Ring 1:
Ta av mot Majorstua. I Majorstua-krysset: Ta opp Slemdalsveien i retning Vindern.

Enkel parkering
I Slemdalsveien utenfor Chateau Neuf finner du lett parkering i gaten, også for buss. Dessuten finnes flere plasser foran hovedinngangen.

Med trikk, buss eller bane
Alle vestgående t-baner fra sentrum går til Majorstua. Buss nr 20 stopper her, likeså bytrikkene med nummer 11, 12, 13, 15 og 19

Teateret og billettluken åpner alltid 1 time før forestillingsstart. Vi anbefaler alle å være på teateret senest 30 minutter før forestilling. 

Vi har bemannet garderobe og garderobeavgiften inngår fra og med 2022 i billetten!

Våre forestillinger produseres av private produksjonselskaper helt uten noen form for statlig eller kommunal støtte eller tilskudd. Vi har derfor dessverre ikke mulighet for å tilby bruk av ledsagerkort/ta med fri ledsager.

Pga. skjenkereglene er det ikke tillatt å ha med seg noen form for medbragt drikke inn på teateret, dette gjelder også alkoholfritt som mineralvann etc. Det er tillatt å ta med drikke fra barene på Chateau Neuf inn i teateret. 

Som en hovedregel tillater vi ingen barn under 3 år inn i salen - uavhengig av type forestilling. Ellers praktiserer vi normalt ingen aldersgrense men vi har anbefalte aldersgrenser for alle våre oppsetninger. 

Det er ikke tillatt å ta med barnevogn inn i selve teatersalen. Det er videre begrenset plass til barnevogner i våre publikumsområder, vi kan derfor ikke garantere at det er plass til alle.

Du kan kjøpe billetter online til våre forestillinger på Ticketmaster.no. For forestillingene på Chateau Neuf har vi en egen billettluke som er åpen 1 time før forestillingsstart alle dager.

Du også kjøpe billetter fysisk ved å besøke Oslo Visitor Centre i Østbanehallen hver dag mellom kl 10 – kl 17.

Hva er Hotellpakke?

I samarbeid med Showpakker.no tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold. Under den enkelte forestilling finner du direkte link til bestilling av hotellpakke. Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert- , teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.