INFORMASJON

Teateret og billettluken åpner alltid 1 time før forestillingsstart. Vi anbefaler alle å være på teateret senest 30 minutter før forestilling. 

Vi har bemannet garderobe og på Christiania Teater og Chateau Neuf inngår garderobeavgiften i billetten!

Våre forestillinger produseres av private produksjonselskaper helt uten noen form for statlig eller kommunal støtte eller tilskudd. Vi har derfor dessverre ikke mulighet for å tilby bruk av ledsagerkort/ta med fri ledsager.

Pga. skjenkereglene er det ikke tillatt å ha med seg noen form for medbragt drikke inn på teateret, dette gjelder også alkoholfritt som mineralvann etc. Det er tillatt å ta med drikke fra teaterets egne barer inn i teateret. 

Som en hovedregel tillater vi ingen barn under 3 år inn i salen - uavhengig av type forestilling. Ellers praktiserer vi normalt ingen aldersgrense men vi har anbefalte aldersgrenser for alle våre oppsetninger. 

Det er ikke tillatt å ta med barnevogn inn i selve teatersalen. Det er videre begrenset plass til barnevogner i våre publikumsområder, vi kan derfor ikke garantere at det er plass til alle.

Du kan kjøpe billetter online til våre forestillinger på Chateau Neuf, Forum Scene og Edderkoppen Scene på Ticketmaster.no. .

For forestillinger på Christiania Teater kan  billetter kjøpes via Christianiateaterscene.no eller Eventim.no eller deres kundeservice på telefon (+47) 21 95 92 00 som er åpen mandag-torsdag 9:30-16:00 og fredag 9:30-15:30. De kan også kontaktes på kundeservice@eventim.no.

For forestillinger som er ute på kulturhusturné selges billettene online på kulthushuses egen hjemmeside eller fysisk i billettluke på huset.

Du også kjøpe billetter fysisk ved å besøke Oslo Visitor Centre i Østbanehallen ved Jernbanetorget.

Hva er Hotellpakke?

I samarbeid med Showpakker.no tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold. Under den enkelte forestilling finner du direkte link til bestilling av hotellpakke. Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert- , teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.