Atle Pettersen

Atle Pettersen

Atle kommer fra Skien i Telemark og er blitt en av Norges mest profilerte artister de seneste årene. Han er kjent som en multikunstner som behersker både piano og gitar i tillegg til å være vokalist, låtskriver, programleder og skuespiller.

Han er tidligere kjent som vokalist i bandet ABOVE SYMMETRY, som spiller melodiøs progressiv metal, men han er nå vokalist i det norske rockebandet THE SCHEEN. I 2014 vant bandet Emergenza festival, verdens største musikkonkurranse for usignerte band med hele 34 000 deltakere fra 150 land.

Atle er også kjent for å ha kommet på andreplass i X FACTOR (2010) og som vinner av SKAL VI DANSE (2011). Han har senere også medvirket i STJERNEKAMP (2013), musikalen SINGIN’ IN THE RAIN (Folketeateret 2016), IDRETTSGALLA (2018), hatt sitt eget juleshow på CHAT NOIR og har de seneste årene også vært programleder for BEAT FOR BEAT. Han er nå i gang med innspillingen av høstens utgave av 71 GRADER NORD KJENDISK på Tv Norge i tillegg til å forberede seg for turnéen HJEM TE’ JUL.

Atle gleder seg til å debutere på Chateau Neuf i en av hans favorittmusikaler og å dypdykke ned i rollen som FRANKI VALLI og historien til en av musikkhistoriens mest ikoniske kvartetter!

Tilbake