Atle Pettersen

Atle Pettersen

Atle kommer fra Skien i Telemark og er blitt en av Norges mest profilerte artister de seneste årene. Han er kjent som en multikunstner som behersker både piano og gitar i tillegg til å være vokalist, låtskriver, programleder og skuespiller.

Få med deg Atle i Musical Express!

Premiere Fredag 13. november 2020

Chateau Neuf

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

 

Han er tidligere kjent som vokalist i bandet ABOVE SYMMETRY, som spiller melodiøs progressiv metal, men han er nå vokalist i det norske rockebandet THE SCHEEN. I 2014 vant bandet Emergenza festival, verdens største musikkonkurranse for usignerte band med hele 34 000 deltakere fra 150 land.

 

Atle er også kjent for å ha kommet på andreplass i X FACTOR (2010) og som vinner av SKAL VI DANSE (2011). Han har senere også medvirket i STJERNEKAMP (2013), musikalen SINGIN’ IN THE RAIN (Folketeateret 2016), IDRETTSGALLA (2018), hatt sitt eget juleshow på CHAT NOIR og har de seneste årene også vært programleder for BEAT FOR BEAT samt produsert sin egen juleturné HJEM TE’ JUL. I 2019 an kom også på en fortjent andreplass i 71 GRADER NORD KJENDIS på Tv Norge.

Atle skulle debutere på Chateau Neuf i rollen som Frankie Valli i musikalen JERSEY BOYS den 16. september 2020 men disse planene er blitt utsatt til høsten 2021 pga Covid-19. Vi gleder oss over å likevel få se ham i MUSICAL EXPRESS, og du skal ikke se bort fra at vi får en smakebit fra repertoairet til The Four Seasons!

Tilbake