John Masaki

John Masaki

John-Magnus ble født i Trondheim og vokste opp i den lille jordbærbygda Lensvik.

Allerede som femtenåring begynte han å jobbe som trubadur på puber og grendehus rundt omkring på landsbygda. Han tok en bachelorgrad i musikkvitenskap og et årsstudium i drama/teater på NTNU før han flyttet til Oslo og studerte musikkteater i to år.

Etter dettte har han blant annet jobbet som syngende servitør på WALLMANS i et par år og som showartist for 2Entertain ombord på båtene til Color Line. Han har også medvirket i en rekke musikaler som RENT (Teater Tralala), MISS SAIGON (Bømlo Musikallaug), JESUS CHRIST SUPERSTAR (Det Norske Teatret) og LES MISERABLÉS (Hålogaland Teater) i tillegg til å medvirke i det mobile showteamet STARWORKERS. I musikalen GREASE (Chateau Neuf og på turné) spilte han Johnny Casino og Doodey i tillegg til å være understudy for Roger, Kenickie og Vince Fontaine! Han medvirket som korist og danser for Tix under Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam med låten “Fallen Angel”.

Han er nå tilbake på Chateau Neuf i musikalen JERSEY BOYS hvor han bl.a. spiller rollene Hal Miller, Hank Majewski og Charlie Calello i tillegg til å være understudy for både Frankie Valli og Bob Gaudio.

Foto: Alan Byland

Tilbake