Christian Stähler

Christian Stähler

Christian er en norsk-tysk musiker/pianist, produsent, arrangør, komponist og musikalsk leder fra Lørenskog.

Han har 12 år som freelancer under beltet og har jobbet med et mylder av forskjellige artister og band fra både inn- og utland, samt i en rekke forskjellige Tv- og sceneproduksjoner. 

Han har nylig vært aktuell som musikalsk ansvarlig for suksessforestillingen SPELET OM TRONA på SALT i Oslo og som musikalsk ansvarlig/produsent ved WALLMANS OSLO. I tillegg samarbeider han hyppig med MGP-vinner Ulrikke Brandstorp som arrangør, pianist og produsent. Dette har blandt annet resultert i at han fikk prøve seg som arrangør for KORK i forbindelse med NRKs 17. mai-sending. Han produserer også Ulrikkes første julelabum som slippes høsten 2020.

Han har en bachelor i utøvende rytmisk musikk fra Høgskolen i Staffeldtsgate og praktisk, pedagogisk utdanning (PPU) fra Barratt Due Musikkinstitutt. Christian skriver også sin egen musikk og har vært med i mange forskjellige band og prosjekter gjennom karrieren. I tillegg til alt dette jobber han også 50 % som lærer på Edvard Munch Videregående Skole i Oslo.

I øvrig har han medvirket som musiker i produksjoner og konstellasjoner som JULEKVELD HOS PRØYSEN sammen med bl. a. DDE, Anita Skorgan, Marion Ravn og Ole Paus, i HANS ORKESTER med Ronan Keating, A1, Alejandro Fuentes, Tommy Nilsson, Alex Rosén, Ole I’Dole, The Kids, Stage Dolls og Jørn Hoel, i THE SHOW MUST GO ON med Åge Sten Nilsen, i CHESS IN CONCERT med Anders Eljas som dirrigent, i HOUSEQUAKE med Morten Abel, Vinni og Silya, i PENTHOUSE PLAYBOYS med Åse Kleveland, Bård Tufte Johansen og Trond Viggo-Torgersen, i musikalen RENT på Lørenskog Hus m.m.

Fun fact:
Christians første kapellmesterjobb var faktisk på Chateau Neuf for nøyaktig 10 år siden. Den gangen for studentkabareten FØLG HJERTET OG TISSEN, PÅ EN MÅTE…

Tilbake