Lars Jacob Holm

Lars Jacob Holm

Lars Jacob er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole. Han har i 25 år medvirket i en lang rekke teater- og musikalforestillinger landet rundt, og han har vært tilknyttet Oslo Danse Ensemble og samtidsdanskompaniet Ingun Bjørnsgaard Prosjekt. 

Han har bl.a. spilt Bagheera i JUNGELBOKA ved Det Norske Teatret, Munkustrap i CATS på Chat Noir, vært koreograf for to uroppførelser ved Den Norske Opera, og spilt Dr. Rank i ET DUKKEHJEM, et gjestespill i samarbeid med Jin Xing Dance Theatre ved Capital Theatre i Bejiing.

De seneste årene har Lars Jacob bl.a. hatt koreografi og medvirket i CABARET (Nordland Teater), vært koreograf for KONGEN DØR (Nationaltheatret) og spilt i KISS ME KATE (Operaen i Kristiansund). Høsten 2018 spilte han Ole Elveplassen og aksjemegler Zolen i BØR BØRSON (Teater Innlandet). Våren og høsten 2019 arbeidet han med samtidsdansforestillingen BROTHERMAKING, del 2 i triologien Ulf Goes Religious med kompaniet Ulf (Ulf Nilseng). Har var på turné med Ingrid Bjørnov og forestillingen STEINWAY TO HEAVEN året etter.

Han er nå aktuell som musikprodusenten og tekstforfatteren Bob Crewe i JERSEY BOYS. Mannen som oppdaget Frankie Valli & The Four Seasons og som sammen med Bob Gaudio skrev musikken som gjorde dem verdenskjente! Lars er også understudy for mafia-bossen Gyp Decarlo.

Foto: Det Norske Teatret

Tilbake