Fra Broadway til Duvemåla

Fra Broadway til Duvemåla

«Fra Broadway til Duvemåla» er en storslått musikal med Jersey Boys som gjesteartister. Les mer om forestillingen her!

Premiere Lørdag 01. februar 2020
Chateau Neuf

UTSOLGT BESTILL HOTELPAKKE

Konseptet har turnért rundt i Sverige for fulle hus siden 2016 og i år besøker de foruten Norge også Danmark og Finland. På Chateau Neuf får du oppleve de svenske solistene sammen med deres orkester under ledelse av kapellmester Carina E. Nilsson.Gled deg til å nyte hits fra de største musikalene fra scene, film og tv. Nyt Circle of Life fra The Lion King, Gabriellas Sång fra Så som i himmelen, Time of My Life fra Dirty Dancing og mange mange flere!


Gjesteartister er våre hovedroller fra JERSEY BOYS: Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Luppichini og Sindre Postholm! Vær blandt de første til å oppleve denne kvartetten live!

Konserten varer i 2 timer og 30 minutter inkludert pause.
 


Billetter fra kr 420,-
 


Les mer på franbroadwaytillduvemala.se

Orkester

Carina E. Nilsson
Kapellmester og piano
Magnus Josephson
Gitar
Magnus Eugenson
Bass
Fredrik Bergström
Trommer

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no

HOTELLPAKKE

Chateau Neuf

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke