Malena Tuvung

Malena Tuvung

Malena Tuvung var i ung alder et kunstløpertalent – men så tok hun en helt annen karriereretning. Les mer om Malena her!

Direkte etter eksamen ble hun ansatt på Skaraborgs Länsteater før flyttelasset gikk til Gran Caanaria for å arbeide som solist på GARBOS i 5 år. Etter hvert ble hjemlengselen for stor og når Malena fikk mulighet til å gjøre Miss Bell i musikalen FAME (2Entertain) som skulle turnére rundt i Sverige var avgjørelsen enkel. Etterhvert flyttet hun tilbake til sin hjemby Göteborg hvor hun jobbet i 3 år som solist og showartist på CABARET LORENSBERG.

Fra Göteborg styrte deretter karrieren henne til havs med Color Line Cruises som artist for 2Entertain. Samtidig gjorde hun en rekke gis som for eksempel GOTHIA CUP. Etter Color Line medvirket hun i MY FAIR LADY på Göteorgsoperaen hvor hun også var understudy for hovedrollen Eliza. Hun gjorde ytterlige to musikaler på Operaen, MARY POPPINS og ROMEO & JULIET.

I 2009 fikk Malena tilbudet om å gjøre rollen GRIZABELLA i CATS på Cirkus i Stockholm, noe hun selvsagt takket ja til med glede. Det samme året medvirket hun i ALLSÅNG PÅ SKANSEN samt innvielsen av Gamla Ullevi mm.

Utover sin medvirkelse i FRA BROADWAY TIL DUVEMÅLA er Malena også aktuell med forestillingen EVERGREEN – en hyllest til Barbra Streisand. Les mer om Malena på hennes hjemmesider malenatuvung.se.

Tilbake