Jakob Stadell

Jakob Stadell

Jakob har medvirket på mange av Sveriges største musikal - og teaterscener der han har gjort store roller i forestillinger som EVITA, ROCK OF AGES, RENT, AVENUE Q, Jesus Christ SUPERSTAR og SNØHVIT blant mye annet. For sin rolle i RENT vant han GULDMASKEN for beste mannlige hovedrolle.

Han har også gjort en rekke tv-framtreden som solist i blandt annet DOOBIDOO, ALLSÅNG PÅ SKANSEN, SÅ SKA DET LÅTA, BINGOLOTTO, IDROTTSGALAN, KRISTALLGALAN og GULDBAGGEKALAN. Har har dubbet et hundretalls filmer og tv-serier, deriblandt RIO, TINGELING, KUNG FU PANDA samt ZOOTROPOLIS hvor han gjør den mannlige hovedrollen Nick.

I 2015 hadde filmen SMÅSTADSLIV THE MOVIE premiere der Jakob spiller en av hovedrollene. Har har dessuten medvirket som artist i MELODIFESTIVLAEN 2002 med låten GE MIG MITT HJÄRTA TILLBAKA samt som låtskriver for bidraget CRUCIFIED som ble framført av Bella & Filippa i 2017. Han deltok også som låtskriver og artist i Bulgarias EUROVISION SONG CONTEST 2011 bidraag med låten WICKED WAY OF LOVE.

Han ble sist sett som Shere-Khan i DJUNGELBOKEN THE MUSICAL.

Tilbake