Jul i Blåfjell

Jul i Blåfjell

Denne høsten er det klart for et gledelig gjensyn når blånissene inntar Chateau Neuf i en oppgradert, spektakulær og stjernespekket teaterversjon av NRK-suksessen produsert av Over Norge, Starworks og Taran! Med sitt eventyrlige univers, viktige budskap, og velkjente sanger har “Jul i Blåfjell” blitt en varig juletradisjon for store som små.

Premiere Onsdag 09. november 2022
Chateau Neuf

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

Blånissene som bor i Blåfjell har mange viktige oppgaver frem til jul. Hver dag må de lage den blå timen, og passe på at fjellet er rent og pent og har det godt. Men i år skjer det uvanlige ting i Blåfjell som snur opp ned på nissenes tradisjonsrike førjulstid.

Ikke bare har nøkkelen til Kvisthulen forsvunnet, men den til vanlig så kloke blånissen Erke gir ikke lenger gode råd. Hvorfor oppfører han seg så merkelig? Ute i fjellheimen skjer det også store forandringer. Noen tømmer søppel i fjellet, og en dag blir himmelen grå istedenfor blå. Hva har skjedd med den ellers så fine førjulstiden? Den modige blånissen Turte klarer ikke styre sin nysgjerrighet for alt som skjer både i og utenfor Blåfjell, og utfordrer blånissenes mange sannheter og leveregler.

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner. I de forskjellige rollene treffer vi blant andre Inger Lise Rypdal som “Dronning Fjellrose”, Håvard Lilleheie som “Lillegutt”, Siw Anita Andersen som “Mamsen”, Kevin Haugan som “Tvilling” og stjerneskuddet Ane Eikemo som “Turte”.  Flere roller lanseres fortløpende.

Velkommen til Blåfjell fra 9. november på Chateau Neuf!

Forestillingen er satt opp etter tillatelse fra NRK og er
basert på julekalenderen "Jul i Blåfjell, produsert av NRK.

Spilletid: 120 min inkl. pause

Skuespillere

Sondre Krogtoft Larsen
Blåfar
Evelina Moholt
Myra
Thomas K Urnes
Tistel
Sunniva K Norkyn
ensemble
Thea Carlstedt
ensemble
Runar Løvfall
Dronningvakt + u/s Skrukke
Melissa Hagen
ensemble
Elias Wingan
Molte
Mathilde Gaalaas-Berg
Blåne
Marie K Fjeldstrøm
u/s Turte
Elin J Bæver
ensemble
Martin H Dyngeland
Skrukke + u/s Tvilling
Klara L Morgensen
ensemble
Håkon S Tollefsrød
Mjøltyt
Brita Angelveit
Skinntryta

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no

HOTELLPAKKE

Chateau Neuf

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke