Kevin Bårdar Haugan

Kevin Bårdar Haugan

Kevin er en sanger, danser og skuespiller – en entertainer.

Til tross for sin unge alder har han allerede rukket en rekke store oppsetninger, flere hovedroller på både scene, film, tv og andre arenaer. Han er kanskje mest kjent for tittelrollen i musikalen BILLY ELLIOT på Folketeatret, en av hovedrollene, Pil, i NRKs mest sette julekalender SNØFALL, og ikke minst i dokumentarserien GENERASJON Z på TV2.

Kevin er for mange også kjent som musikalartist der han senest spilte rollen Baby John i musikalen WEST SIDE STORY. For tiden filmer han sesong to av SNØFALL på NRK som sendes jula 2023.

Som artist har han opptrådt med egen musikk på store arenaer som åpningskonserten til NORWAY CUP, ALLSANG PÅ GRENSEN og gjestet BEAT FOR BEAT. I tillegg har han de siste somrene hatt egen sommerturné der han og hans dansere har opptrådt med hans egne låter i hele Norge. Han er nå signert som artist hos plateselskapet Warner Music.

Som danser har han blant annet opptrådt på VG LISTA, MGP, STJERNEKAMP og reist på store konserter i inn- og utland som tidligere fast danser for Marcus og Martinus. Kevin er også medeier av Bårdar Danseinstitutt.

Kevin gjør det også stort på sosiale medier med så mange som godt over 150K følgere på TikTok, 33K følgere på Instagram, og nærmere 10K abonnenter på YouTube. Her poster han både dans, sang, humor og interagerer på en nær og sunn måte med sine følgere, og de blir kjent med Kevin på en unik måte.

Han er signert managementet Simpl som et av deres «Talenter»

Tilbake