Underholdning

Showweb leverer det ypperste innen underholdning i Oslo. Er du ute etter noe gøy å gjøre i hovedstaden, bør du sjekke ut en av våre forestillinger. 

Kjøp biletter

 

Showweb består av kreative og profesjonelle mennesker fra produksjonsselskapene StarWorks og Taran, som har slått seg sammen i et fyrverkeri av et team og satt opp forestillinger som Flashdance, Grease og Trollmannen fra Oz. Er du glad i god underholdning, bør du sjekke ut en av våre forestillinger. 

 

Forestillinger og underholdning i Oslo

Showweb produserer og setter opp teater, show og musikaler, vanligvis i Oslo, men tidvis også på turné til blant annet Trondheim. Vi har også bidratt til spennende nasjonale og internasjonale oppsetninger andre steder. Showweb står bak en rekke kritikerroste forestillinger, og byr på høy underholdningsverdi i våre kreative og musikalske oppsetninger.

Er du ute etter god underholdning? Sjekk ut våre innholdsrike forestillinger i Oslo eller en av våre fantastiske musikaler. Med oss på scenen har vi noen av Norges dyktigste skuespillere og artister, og sammen har vi satt opp spektakulære og sjarmerende forestillinger. 

 

Verdensberømte oppsetninger

Ta med deg venner, kolleger, kjæresten og hele familien – vi serverer verdensberømte oppsetninger fremført av noen av landets dyktigste skuespillere i en eneste stor, magisk oppsetning. Vi garanterer en kveld fylt av latter, glede, spenning, fart og en overraskelse eller to. 

Våre forestillinger er Norges svar på Broadway. Er du ute etter å bli underholdt, får du den ultimate showkvelden hos oss. 

Les mer om noen av våre aktuelle oppsetninger under, og sikre deg billetter til din favorittforestilling i dag:

 

Aktuelt: West Side Story

God underholdning på sitt beste: Musikalklassikeren West Side Story har premiere på Chateau Neuf 4. november 2020, og er alt noen snakker om denne teaterhøsten. Musikalen er basert på en idé av Jerome Robbins, med manus av Arthur Laurents. 

Musikken er laget av den verdenskjente komponisten Leonard Bernstein, og tekstene er av Stephen Sondheim – den legendariske komponisten som også står bak kassasuksesser som Sweeney Todd. 

Showweb er svært stolte av å presentere en av tidenes mest vellykkede musikaler på byens storscene på Majorstua, Chateau Neuf. Er du ute etter underholdning, kan du simpelthen ikke gå glipp av denne musikalen i Oslo.

Kjøp biletter

 

Aktuelt: Jersey Boys

Våren 2022 presenterer Showweb den Tony® og Grammy® vinnende musikalen «Jersey Boys» som forteller den sanne historien om Frankie Valli & The Four Seasons. På scenen står Atle Pettersen, Mathias Luppichini, Thomas Stokke og Alexander Langset sammen med et stort ensemble og orkester!

Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av – sjekk selv:

Teaser til «Jersey Boys» produsert av Trollbound, StarWorks, Taran og Aller Live. 

 

Showweb består av:

  • Tor Arne Ranghus - eksekutiv produsent
  • Tore Sergei Myklebust - produsent og regissør
  • Mattias Carlsson - produsent og regissør
  • Gusty Utterdahl - produsent og daglig leder

 

Les mer om oss