Teater oslo

Teater i Oslo 

Opplev teater i Oslo på sitt beste med forestillinger på Chateau Neuf. Ta med deg venner på forestilling eller de små på barneteater. Sikre deg billetter i dag. 

 

Finn show

 

Hos ShowWeb finner du de beste forestillingene i Oslo for barn og voksne. Bak står TTMG, som består av de anerkjente produksjonsselskapene Taran og StarWorks. Vi er et erfarent produksjonsteam som har satt opp teatersuksesser som “Grease”, “Optimist” og “Flashdance”. 

Billetter til det beste innen teater og underholdning

ShowWeb tilbyr alt fra teater og barneteater til show, musikaler og konserter

TTMG har satt opp nyversjoner av verdenskjente musikaler som “West Side Story”. Vi kan også by på koselige juleforestillinger for deg som vil komme i julestemning.

Følg med på nettsidene våre for å sikre deg billetter til våre oppsetninger i Oslo. Her kan du lese alt om våre teaterforestillinger. Klikk deg videre til Ticketmaster.no for billetter. 

Under kan du lese mer om oss. 

Teater i Oslo på Chateau Neuf

De aller fleste av forestillingene våre vises på tradisjonsrike Chateau Neuf i Oslo. 

Teater i Storsalen

Hovedscenen vår er Storsalen. Dette er en av de største amfiscenene i Oslo med hele 1005 sitteplasser. Opp gjennom årene har alt fra profesjonelle artister, skuespillere og komikere til amatører og studenter stått på den scenen. I Storsalen viser vi alt fra teaterstykker til musikaler. 

“Det nye slottet”

Chateau Neuf ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund. Navnet kommer fra fransk og betyr “det nye slottet”. Bygningen er en av Oslos arkitektoniske skatter, og ble i sin tid tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto. Bygget sto ferdig i 1970 og ble innviet tre år etterpå.

Broadway-suksesser og andre teaterstykker

TTMG var først ut med å sette opp Broadway-suksessen Jersey Boys på norsk scene. 

Den verdenskjente musikalen står blant annet bak hits som “Walk Like a Man” og “Can’t Take My Eyes Off You”. Forestillingen har også originalen til hitsangen “Beggin’”, som Madcon gjorde en populær versjon av i 2008. 

Jersey Boys er den prisvinnende musikalen om Frankie Valli & The Four Seasons. Her følger vi fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. 

Barneteater i Oslo – gøy for hele familien

ShowWeb og TTMG består av erfarne og kreative mennesker fra underholdningsbransjen, med stor teft for det spektakulære og enestående. Vi setter opp flere forestillinger som egner seg for hele familien, både barn og tenåringer, foreldre og besteforeldre. 

Ta med deg dine små og kom på barneteater i Oslo! Kanskje du kan gi bort billetter i årets gavekalender?

Barneteater i jula

Vil du gjøre noe hyggelig med dine barn før jul? Da er det bare å komme på juleforestilling hos oss. Våre juleteatre passer for både barn og voksne. Fra ShowWeb kan du klikke deg videre til Ticketmaster.no for å kjøpe billetter.

TTMG har satt opp Pippi feirer jul med Astrid Lindgrens heltinne i hovedrollen. Få ting skaper mer julestemning enn Pippi, apekatten Herr Nilsson og hesten Lille Gubben.

Hvem er TTMG?

TTMG består av et team profesjonelle og kreative mennesker fra produksjonsselskapene StarWorks og Taran, og sammen har de blant annet satt opp forestillinger som:

  • Grease
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Hva er ShowWeb?

På Showweb.no finner du informasjon om alle TTMG sine produksjoner. Her kan du lese om teaterforestillinger, skuespillere og om Chateau Neuf. 

Du kan også klikke deg videre til Tickemaster.no, hvor du kan kjøpe billetter. Her finner du billetter til teater i Oslo og andre byer. Velg dato og tid som passer best for deg. Eller kanskje du vil gi en opplevelse i gave?

Hvem står bak TTMG? 

TTMG produserer i utgangspunktet kun forestillinger i Oslo og i utvalgte byer, men det hender de også blir med på spennende nasjonale og internasjonale prosjekter. 

TTMG består av Tor Arne Ranghus, som jobber som eksekutiv produsent, Tore Sergei Myklebust, produsent og regissør, Mattias Carlsson, produsent og regissør, og Gusty Utterdahl som jobber som produsent og daglig leder. 

Klikk under for å finne årets kuleste oppsetninger. Vi fortsetter å ta nye og klassiske teaterforestillinger til det norske folk.

 

Finn show