Teater oslo

Teater Oslo på Chateau Neuf 

Opplev teater Oslo på sitt beste med forestillinger på Chateau Neuf. Vi er et erfarent produksjonsteam som har satt opp teatersuksesser som Grease, Optimist, og The Show Must Go on. Følg med på nettsidene våre for å sikre deg billetter til våre teatershow i Oslo!

Finn show

Jersey Boys kommer på teater i Oslo 2020

Broadwaysuksessen Jersey Boys blir satt opp på norsk teater i Oslo for første gang! 

Den verdenskjente musikalen står blant annet bak hits som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes off you”. Showet er også det som har originalen til hitsangen “Beggin’”, som Madcon gjorde en populær versjon av i 2008. 

Bestill billetter til premieren som er Onsdag 16. september 2020

Jersey Boys er den prisvinnende musikalen som handler om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. 

Showet er stjernespekket med kjente profiler som:

  • Atle Pettersen
  • Nicolay Ramm
  • Mathias Lupichini
  • Sindre Postholm. 

Dette er et opplevelsesrikt show i Oslo du kommer til å elske, og en opplevelse du kan dele med venner og familie. Sikre deg dine billetter i dag på Ticketmaster.no. 

Teateret i Oslo

På Majorstua i Oslo finner vi Chateau Neuf og drives av Det Norske Studentersamfund. Bygningen stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Vi mener selve hjertet for teater Oslo er storsalen til Chateau Neuf. Lokalet blir brukt til både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Etter du har sett på Jersey Boys i november kan du komme i julestemning med sammen med barna og Pippi. Pippi feirer jul har Premiere Lørdag 14. november 2020. Så gjør deg klar for en fantastisk teater oslo høst på Chateau Neuf.

Teater Oslo og Chateau Neuf

 

 

 

 

 

 

Hvem er TTMG?

TTMG består av et team profesjonelle og kreative mennesker fra produksjonsselskapene StarWorks og Taran, og sammen har de blant annet satt opp musikaler og show som:

  • Grease
  • The Show Must Go On 
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Les mer: Musikal Oslo

Hvem står bak TTMG? 

TTMG produserer i utgangspunktet kun show og teater i Oslo og i utvalgte byer, men det hender de også blir med på spennende nasjonale og internasjonale prosjekter. 


TTMG består av Tor Arne Ranghus, som jobber som eksekutiv produsent, Tore Sergei Myklebust - produsent og regissør, Mattias Carlsson - produsent og regissør, og Gusty Utterdahl som jobber som produsent og daglig leder.

Les mer om oss her.