Teater oslo

Teater Oslo på Chateau Neuf 

Opplev teater Oslo på sitt beste med forestillinger på Chateau Neuf. Vi er et erfarent produksjonsteam som har satt opp teatersuksesser som Grease, Optimist, og The Show Must Go on. Følg med på nettsidene våre for å sikre deg billetter til våre teatershow i Oslo!

Finn show

 

Jersey Boys kommer til byen

Broadwaysuksessen Jersey Boys blir satt opp på norsk scene i Oslo for første gang! 

Den verdenskjente musikalen står blant annet bak hits som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes off you”. Forestillingen har også originalen til hitsangen “Beggin’”, som Madcon gjorde en populær versjon av i 2008. 

Jersey Boys er den prisvinnende musikalen om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. 

Forestillingen er stjernespekket med kjente profiler som:

  • Atle Pettersen
  • Nicolay Ramm
  • Mathias Lupichini
  • Sindre Postholm. 

Dette er et opplevelsesrikt teater i Oslo du kommer til å elske, og en opplevelse du kan dele med både venner og familie. Sikre deg dine billetter i dag på Ticketmaster.no.

 

Teater for de minste 

Vår alles kjære Pippi er tilbake på den norske scenen! I desember 2020 inntar Astrid Lindgrens Pippi og hennes venner Chateau Neuf Scene i Oslo med forestillingen Pippi feirer jul. 

Forestillingen byr på både humor og spenning for de minste og resten av deres familie. Fru Prysselius prøver å få Pippi på barnehjem i julen, men det vil ikke Pippi som i stedet vil feire jul med apekatten Herr Nilsson og hesten Lille Gubben.

Det blir også et gjensyn med tyvene Blom og Dunder-Karlsson og selvfølgelig Tommy og Annika - Pippis beste venner.

 

Hvem er TTMG?

TTMG består av et team profesjonelle og kreative mennesker fra produksjonsselskapene StarWorks og Taran, og sammen har de blant annet satt opp forestillinger som:

  • Grease
  • The Show Must Go On 
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Les mer: Musikal Oslo

Hvem står bak TTMG? 

TTMG produserer i utgangspunktet kun forestillinger og teater i hovedstaden og i utvalgte byer, men det hender de også blir med på spennende nasjonale og internasjonale prosjekter. 

TTMG består av Tor Arne Ranghus, som jobber som eksekutiv produsent, Tore Sergei Myklebust, produsent og regissør, Mattias Carlsson, produsent og regissør, og Gusty Utterdahl som jobber som produsent og daglig leder. Les mer om oss her.

Gå inn på showweb.no for å finne årets kuleste oppsetninger og teater i Oslo. Vi fortsetter å ta nye og klassiske teaterforestillinger til det norske folk.

Les mer om oss her.