Lene Kokai Flage

Lene Kokai Flage

Lene er født og oppvokst i Bergen.

Hun er utdannet musikalartist og har de siste årene medvirket i flere musikaler, blant annet som Crystal i LITTLE SHOP OF HORRORS (Rogaland Teater) PES – EN MUSIKKOMEDIE (Akershus Teater), Sandy i GREASE (Haugesund Teater), JESUS CHRIST SUPERSTAR (Haugesund Teater), Leonie i ALBERT OG LEONIE (OddaKonsertene). På Chateau Neuf var hun sist å se i rollen som Gloria i FLASHDANCE og for tiden er hun i ensemblet på THE SOUND OF MUSIC på Folketeateret. Her blir hun fra desember og utover våren å se i rollen som baronesse Elsa Schraeder.

Utover dette jobber hun som freelancesanger, -artist og -skuespiller, og har medvirket i flere ulike show, konserter og underholdningskonsepter. De siste årene har hun blant annet turnert landet rundt med WALLMANS ON TOUR og hun har vært artist på BEAT FOR BEAT, AMANDAPRISEN, ALLSANG PÅ GRENSEN, og i MELODI GRAND PRIX. I 2018 kunne du se henne danse og kore for Alexander Rybak i den internasjonale finalen av EUROVISION SONG CONTEST.

Til høsten er hun aktuell som Lorraine, journalisten som blir forført av Frankie Valli (Atle Pettersen) i musikalen JERSEY BOYS!

Tilbake