Anna-Lisa Kumoji

Anna-Lisa Kumoji

Anna-Lisa er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet. Hun er født og oppvokst i Asker og har bodd i både Oslo og København. Sist så du henne på STJERNEKAMP!

Hun har medvirket i musikalene A CHORUS LINE på Chat Noir, ANNIE på Folketeatret, den norske musikalen HULDRESØLVET og THE BOOK OF MORMON på Det Ny Teater i København og på Deet Norske Teater.

Hun vært korist for Åge Steen Nilsen og Postgirobygget, oppvarmingsartist for Carola og jobbet som showartist på cruisebåten Fjordline i tre år. I 2012 var hun stemmen bak Bulda i Disneys FROZEN. Siden det har hun gjort BEAUTY AND THE BEAST og SOPHIA THE FIRST, samt ulike animasjons- og live-action tv-serier for NRK-Super og Disney Channel. Hun har også konkurrert i Melodi Grand Prix. Hun ble kjent for det norske folk gjennom Nrk-serieen STJERNEKAMP der hun høstet fantastiske tilbakemeldinger fra dommerne så vel som seksere fra flere av landets største aviser.

På Chateau Neuf har du tidligere sett henne i rollen som KIKI i FLASHDANCE og nå er hun endelig tilbake, som ANITA i WEST SIDE STORY!

Foto: Tom Arild Hansen

Tilbake