Show Oslo

Show Web har flere spennende Show i både Oslo og Trondheim. Les mer og kjøp billetter i dag. Vi har forestillinger for hele familien!

Kjøp billetter

Chateau Neuf

Chateau Neuf scene ligger sentralt plassert på Majorstuen i Oslo og drives av det Norske Studentersamfund. Storsalen er en av Norges største amfiscener. Scenen har over tusen sitteplasser og brukes til konserter, konferanser, TV-opptak og sceneshow. 

Jersey Boys 

Den Tony- og Grammy-vinnende musikalen “Jersey Boys” forteller den sanne historien om Frankie Valli & The Four Seasons, som står bak flere store hits - blant annet har de originalen til den store norske hitten “Beggin’” av Madcon. 

Historien om de fire vanlige guttene fra Jersey som ble verdenskjente for sin nye og unike sound har gjort det stort på musikalscener over hele verden. Kvartetten var nemlig ikke like harmoniske bak som på scenen. 

Artister og skuespillere som Atle Pettersen, Mathias Luppichini, Thomas Stokke og Alexander Langset blir å se og høre i Chateau Neufs Storsal fra 16. januar 2022. Velkommen til et kjempeshow i Oslo!

Pippi feirer jul

I forbindelse med Pippi Langstrømpes 75-års jubileum er verdens sterkeste jente tilbake på den norske scenen i november og desember 2020 i forestillingen “Pippi feirer jul”. Dette er det perfekte førjulsshow i Oslo for å skape julestemning og gode minner med hele familien.

Forestillingen viser Pippi og hennes juleforberedelser sammen med apekatten Herr Nilsson og hesten Lille Gubben. Plutselig blir Pippi forsøkt plassert på barnehjem over julen av Fru Prysselius, noe Pippi absolutt ikke vil ha noe av. 

Den sterke ungjenta får også besøk av både tyver og politikonstabler, samt vennene sine Tommy og Annika, som jo egentlig skal feire jul hjemme?

Trondheim Spektrum 

Show Web har også gleden av å sette opp show i fantastiske Trondheim. Trondheim Spektrum gjenåpnet i 2019 som Europas største flerbruksarena, lokalisert midt i Trondheim by. Arenaen har opp mot 12 000 plasser og huser blant annet idrettsarrangementer, konserter, messer og show.

Grease

Med premiere på skuddårsdagen 29. februar kommer feelgood-musikalen Grease til Trondheim Spektrum og forvandler trønderbyen til en amerikansk High School! 

Denne gangen er sangene på engelsk, noe som selvfølgelig betyr full allsang i salen. Sandy, spilt av Charlotte Brænna, og Danny, spilt av Bjørnar Reime, får selskap av Tom Sterri som Vince Fontaine, flere store musikalstjerner og et stort orkester. Sterri regisserer også det heidundranes showet.

The Show Must Go On

Åge Sten Nilsen er tilbake for kun én kveld i november 2020 med showet “The Show Must Go On”, der han hyller den britiske supergruppen Queen. 28. november kan du få med deg pop/rock-historiens største hits fremført i et fyrverkeri av lys, pyro og showmanship!

Showet i Oslo Spektrum i fjor høst ble en braksuksess og fikk strålende anmeldelser fra norsk presse, der Sten Nilsen blant annet fikk komplimentet om å “Matche selveste Freddie Mercury” av Aftenposten. 

Sikre deg billetter til våre mange forestillinger i dag for en showopplevelse du ikke glemmer! Vi har show i Oslo og Trondheim. 

Kjøp billetter