Ny Lock-down

Ny Lock-down

Byrådet i Oslo har den 6. november besluttet å innføre en sosial nedstenging av Oslo som trer i kraft fra midnatt 9. november. Dette berører samtlige av våre tre forestillinger på Chateau Neuf; WEST SIDE STORY, MUSICAL EXPRESS og PIPPI FEIRER JUL.

– Smittetallene i Europa har vært svært alvorlige de siste ukene, og Norge er nå i starten av andre smittebølge. Vi har en siste mulighet til å slå ned smitten hvis vi iverksetter svært strenge tiltak, og det har byrådet gått inn for i dag, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Tiltakene gjelder fra midnatt mandag 9. november og til 1. desemeber.

Et av tiltakene som innføres er at samtlige virksomheter der det foregår kultur- og fritidsaktiviteter stenges, med unntak av bibliotek. Dette innebærer dessverre at Chateau Neuf også blir berørt og alle våre produksjoner i november vil nå bli forsøkt flyttet til desember. Alle billettkjøpere vil bli kontaktet via Ticketmaster på den e-post adressen som ble registrert ved kjøp. For øvrige spørsmål knyttet til våre produksjoner i denne situasjonen henviser vi til daglig leder ved TTMG as, Gusty Utterdahl på e-post gusty@taran.no

Les mer på Oslo kommunes egne sider her.

Tilbake