JERSEY BOYS får endelig ny premieredato!

JERSEY BOYS får endelig ny premieredato!

Norge skal endelig få stifte bekjentskap med supergruppen

JERSEY BOYS skulle hatt premiere på Chateau Neuf 16. september 2020 men en pandemi satte en reel stopper for disse planene. Nå, nesten 1,5 år senere, blir planene endelig en realitet og 27. januar 2022 ruller vi ut den røde løperen og gjør klart for en av de største musikal-suksseser gjennom tidene!

Forestillingen har vunner over 50 internasjonale priser og regnes sammen med “Mamma Mia” som en av verdens beste jukebox-musikaler. Dette er den sanne historien om hvordan fire arbeiderklassegutter fra New Jersey kommer seg opp og fram på 60-tallet i Usa og blir et uttrykk for en hel generasjon. Det handler om vennskap, utenforskap, mafiaborbindelser, kjærlighet og bunnløs sorg. Og ikke minst så handler det om en hit-kavalkade med feel-good musikk som gjør det vanskelig å sitte i ro i setet!

På scenen vil du se et stort ensemble på over 20 musikalartister og i front står de fire gutta Atle Pettersen, Matahias Luppichini, Alexander Langset og Thomas Stokke som skal portrettere Frankie Valli, Tommy DeVito, Nick Massi og Bob Gaudio. Regi er ved Tore Sergei Myklebust, koreografi Kirsty McDonald, musikalsk ansvarlig Hans Einar Apelland og scenografi og kostymer ved Takis. Mikkel Gythfeldt står for grafisk LED design og Christian Stähler er kapellmester for orkesteret.

 

 

 

 

 

 

 Les mer her.