Forlenget nedstengelse til 7. januar

Forlenget nedstengelse til 7. januar

10. desember forlenget Oslos byråd den sosiale nedstengingen. Dette gjør dessverre at vi ikke kan ta imot gjester ut året.

Byrådet innførte 10. november en sosial nedstenging av Oslo som en del av den tredje tiltakspakken mot koronaviruset i Oslo denne høsten. Byrådet har i dag besluttet å videreføre tiltakspakken frem til 7. januar.

– Den sosiale nedstengingen har hatt effekt, og smittetallene i Oslo har gått ned de siste ukene. Vi har likevel ikke slått ned viruset ennå, og vi har derfor valgt å videreføre de eksisterende tiltakene frem til over nyttår. Samtidig er jeg glad for å kunne åpne noe opp for aktivitet på fritidsklubber, for juletilbud for vanskeligstilte og for gudstjenester og tilsvarende livssynssamlinger. Det håper jeg vil bidra til hyggelig samhold i juleferien, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

Dette innebærer at Chateau Neuf også denne runden blir berørt og alle våre produksjoner ut året vil bli avlyst. Alle billettkjøpere vil bli kontaktet via Ticketmaster på den e-post adressen som ble registrert ved kjøp. Vi jobber med løsninger som vil gi billettkjøpere flere valg og disse vil være klar i løpet av en ukes tid.

For øvrige spørsmål knyttet til våre produksjoner i denne situasjonen henviser vi til daglig leder ved TTMG as, Gusty Utterdahl på e-post gusty@taran.no

Tilbake