Covid-19 oppdatering

Covid-19 oppdatering

Kjære publikum! Følgende informasjon gjelder vedrørende den pågående pandemien og høstens planlagte forestillinger.

I forbindelse med den pågående Covid-19 pandemien viste helseminister Bent Høie på en pressekonferanse fredag 7. august til et reelt vedtak i henhold til smittevernlovens §4-1 om at det ikke åpnes for arrangementer for over 200 i september, samt at det ikke kommer ny informasjon om videre åpning eller stenging før en gang i september.

Med dette vedtaket er det dessverre ikke mulig for oss å spille forestillingen «Jersey Boys» på Chateau Neuf med Norgespremiere 16. september 2020. Det er derfor med tungt hjerte vi nå avlyser denne forestillingen. Vi beklager de ulempene dette medfører og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll. Samtlige billettkjøpere skal ha mottatt en e-post til den adressen de har registrert ved kjøp hos Ticketmaster for videre informasjon. (vi har registrert at mange har fått e-posten i spam-filteret, så sjekk denne nøye.)

Vi jobber nå med å flytte forestillingen til høsten 2021 og målsetningen er å tilby samtlige kjøpere nye datoer neste år eller tilbud om å bytte inn billettene i de nye produksjonene som går på Chateau Neuf høsten 2020. (West Side Story, Musical Express eller Pippi feirer jul.) Ønsker du å benytte dine billetter til Jersey Boys 2021 er det bare å vente tålmodig til billetter blir lagt ut, ønsker du å bytte til en av denne høstens forestillinger, sender du en e-post til gusty@taran.no

Korona-krisen har en veldig stor effekt på kulturlivet generelt og har store konsekvenser for oss her på Chateau Neuf. Høstens forestillingergjennomførers etter FHI sine smittevernsregler med maks antall på 200 i salen, god avstand, rutiner og renhold. Vi oppfordrer alle til å ta sitt ansvar, delta i den nasjonale dugnaden for å bekjempe corona-smitten.

Ta godt vare på hverandre!

Tilbake