Musikal jersey boys med Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Luppichini og Sindre Postholm

Beste musikaler i Oslo  

Vi har noen av de beste musikalene i Oslo akkurat nå, enten du er ute etter et forrykende Broadway-show eller hyggelige, norske oppsetninger. ?

Se alle aktuelle musikaler her:

Se musikaler

 

Ikke gå glipp av: Jersey Boys i Oslo!

Jersey Boys er den prisvinnende musikalen om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. Fra dette showet fikk vi verdenskjente sanger som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes of you”, i tillegg til originalen til “Beggin” fra Madcon-landeplagen som gikk på alle radiokanaler etter at Eurovisionfinalen ble arrangert i Norge i 2009.

Stjernespekket show

Showet er stjernespekket med kjente profiler som Atle Pettersen, Mathias Luppichini, Thomas Stokke og Alexander Langset, sammen med et stort ensemble og orkester. Dette er et eventyrlig show du garantert kommer til å elske, og en opplevelse du kan dele med både venner og familie. 

Aktuelt i Oslo!

Jersey Boys settes opp i Norge for aller første gang. Dette er en forestilling du simpelthen ikke kan gå glipp av. Jersey Boys er å se på Oslos storscene Chateau Neuf i 2022, og billettsalget er i gang!

 

Kjøp billetter

 

Velkommen til forrykende show med kjent og kjær musikk

The Theater & Musical Group (TTMG) eller ShowWeb, består av de to fremgangsrike produksjonsselskapene Taran og StarWorks. Sammen er vi en gruppe kreative mennesker og ildsjeler med mange års erfaring fra underholdningsbransjen. 

Vi har satt opp en rekke fantastiske og innholdsrike musikaler i Oslo og Norge, inkludert klassikere som Grease og Flashdance. Hvis du er glad i en god musikkopplevelse finner du din neste forestilling hos oss. Sikre deg billetter i dag!

Musikaler på Chateau Neuf 

Chateau Neuf ligger midt i Oslo på Majorstuen, og har siden åpningen i 1971 huset flere av Norges største stjerner. Storsalen på Chateau Neuf er en av byens største med 1005 sitteplasser, og har vært brukt til både konserter, konferanser, show og TV.

Scenen er i utgangspunktet bygget for Det Norske Studentersamfund og ble i 1998 solgt til UiO. I dag holder Institutt for musikk og teater fremdeles til i bygget, samt Studentforbundet. Det er også disse som frivillig driver Chateau Neuf. 

Chateau Neuf er stedet å dra til når du skal se en musikal i Oslo, flere av verdens største og mest kjente forestillinger har vært satt opp her. Dette er en av scenene vi i TTMG benytter oss mye av.

Stjernespekkede show og musikaler

Hos ShowWeb finner du både nye produksjoner og klassiske som har hatt stor suksess. Med oss på laget har vi noen av Norges dyktigste skuespillere og musikere, og vi kan garantere en stjernespekket aften du sent vil glemme. 

La oss overraske deg

Vi elsker å overraske publikum. Forestillingene våre er planlagt ned i minste detalj, og selv om vi følger det originale manuskriptet byr vi ofte på en sjarmerende twist i handlingen. Derfor er hver eneste forestilling unik. Du vet aldri hva som kan skje på scenen vår, og nettopp derfor byr vi på den beste musikalen i Oslo. 

Noen av våre beste forestillinger gjennom tidene:

  • Grease
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Alle våre spektakulære forestillinger har blitt møtt med svært god kritikk, og stående ovasjoner fra et strålende fornøyd publikum. Du kan forvente en magisk kveld full av spenning, fart og moro, pakket inn i en forestilling du sent vil glemme. 

Bli kjent med våre musikaler

Her kan du lese mer om våre tidligere oppsetninger og aktuelle show. Vi lover deg en god forestilling i Oslo, men vær tidlig ute med å bestille – billettene rives vekk i en forrykende fart!

West Side Story – New York

Musikalklassikeren West Side Story er en fri tolkning av Shakespeares Romeo & Julie, plassert i et gjengmiljø i New York i vår egen tid. Den ble satt opp for første gang på 1950-tallet, og har siden blitt spilt igjen og igjen på scener over hele verden. 

Musikalen er basert på en idé av Jerome Robbins, med manus av Arthur Laurents. Musikken er laget av den verdenskjente komponisten Leonard Bernstein, og tekstene er av Stephen Sondheim – den legendariske komponisten som også står bak kassasuksesser som Sweeney Todd. 

Vi er svært stolte av å få mulighet til å produsere West Side Story, en av tidenes mest vellykkede og innholdsrike musikaler. 

Stille natt hellige natt

Det er over 30 år siden produsent Tor Arne Ranghus fikk idéen om å arrangere kirkekonserter med kjente profiler i førjulstiden. Suksessen Stille natt hellige natt startet i 1988 med kjente fjes som Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt. 

I dag har mer enn 500 000 publikummere sett julesuksessen, og siden oppstarten har turnéen besøkt mer enn 160 ulike kirker rundt omkring i landet. 

Jul er for mange synonymt med teater og show. Ønsker du å komme i den rette julestemningen, er dette et førjulsshow for deg. Følg med på sidene våre for oppdateringer om årets juleshow, og sikre deg billetter hos Ticketmaster. 

Kjøp billetter til vår neste store musikal 

Kjøp billetter gjennom våre samarbeidspartnere Ticketmaster og Showpakker for å få den ultimate showkvelden. Her har du mulighet til å bestille hotellpakke i samme slengen, så er alt klart for en strålende helaften.

Vi lover en kveld fullspekket med nye opplevelser, spenning, fart og moro!

Nærmeste du kommer Broadway i New York

Ta med deg hele familien, venner eller kjæresten, og få en magisk opplevelse. ShowWebs forestillinger er det nærmeste vi kommer New Yorks verdensberømte show her i Norge! 

Teaterdistriktet Broadway i New York har vært sentrum for teater, musikaler og sceneshow siden 1850. Broadway er svært anerkjent innen profesjonelt amerikansk og internasjonalt teater, og er scene for noen av verdens mest prestisjetunge skuespill. Dette er fortsatt stedet de fleste forestillinger blir skrevet og fremført for første gang.

Norges svar på Broadway

Når vi sier at vi er Norges svar på Broadway, er det med største ydmykhet - samtidig med urokkelig tiltro til våre egne show. TTMG har lang erfaring som musikal- og teaterprodusent, og vi overlater ingenting til tilfeldighetene når vi setter opp show. Når vi lover deg en magisk aften, kan du derfor stole på at du har noe uforglemmelig og helt spesielt foran deg. 

Dette er ShowWeb

The Theater & Musical Group (TTMG) eller Show Web, består av de to fremgangsrike produksjonsselskapene Taran og StarWorks. Sammen har vi skapt noen av de beste sceneoppsetningene som noen gang har blitt spilt i Norge.

Selskapet produserer i utgangspunktet kun show, teater og musikaler i Norge, men det hender de også blir med på spennende prosjekter. 

Teamet vårt består av: 

  • Tor Arne Ranghus - eksekutiv produsent
  • Tore Sergei Myklebust - produsent og regissør
  • Mattias Carlsson - produsent og regissør
  • Gusty Utterdahl - produsent og daglig leder

Bestill billetter her

TTMG har et tett samarbeid med både Ticketmaster og Showpakker.no, og bestiller du gjennom sistnevnte kan de arrangere hele oppholdet i Oslo for deg. Her kan du bestille pakker med hotell, show og middag - og samtidig få de beste prisene.

Er det et show som frister? ShowWeb har satt opp noen av verdens mest kjente oppsetninger og er stolte av å ta musikaler til den norske scene!

 

Kjøp billetter