Musikal jersey boys med Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Luppichini og Sindre Postholm

Musikal 

Er du glad i en god musikal? Show Web og TTMG har mange års erfaring med å sette opp fantastiske musikaler i Norge, som blant annet Grease og Flashdance.

 

Kjøp billetter

 

Finn din neste forestilling hos Showeb i dag!

 

Tidligere show

TTMG står bak en rekke nye musikaler, men også gamle klassikere, og er blant annet kjent for å ha med noen av Norges dyktigste skuespillere med på laget. Musikalene er nøye planlagte og følger den originale historien - men med en sjarmerende vri her og der. 

TTMG består av et team dyktige mennesker, og sammen har vi blant jobbet med oppsetninger som:

  • Grease
  • Optimist
  • The Show Must Go On 
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Alle oppsetninger har vært spektakulære, og gutta bak selskapet elsker å by på overraskelser.

 

Jersey Boys 

Jersey Boys er den prisvinnende musikalen om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. 

Showet står blant annet bak verdenshits som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes off you”, i tillegg til originalen til hitsangen “Beggin’” som Madcon sang på alle radioer i 2008. 

Showet er stjernespekket med kjente profiler som Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Lupichini og Sindre Postholm. Dette er et eventyrlig show du garantert kommer til å elske, og en opplevelse du kan dele med både venner og familie.

 

Dette er første gang Jersey Boys har blitt satt opp i Norge, noen gang. 

 

Stille natt hellige natt

Det er over 30 år siden produsent Tor Arne Ranghus fikk idéen om å arrangere kirkekonserter med kjente profiler i førjulstiden. Suksessen Stille natt hellige natt startet i 1988 med kjente fjes som Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt. 

I dag har mer enn 500.000 publikummere sett julesuksessen, og siden oppstarten har turnéen besøkt mer enn 160 ulike kirker rundt omkring i landet. 

Ønsker du å komme i den rette julestemningen, er dette et førjulsshow for deg. Følg med på sidene våre eller gå inn på Ticketmaster for å sikre deg billetter til årets show.

 

Optimist

Optimist er basert på alle de populære sangene til den folkekjære artisten Jahn Teigen, og manus er skrevet av Øystein Wiik. Historien er basert på Teigens musikalske skattekiste og showet hadde premiere 12. september 2019 - det året han fylte 70. 

Showet handler om komponisten Viktor Sibelius, som har fått skrivesperre bare 72 timer før musikalen Esillo Paradiso skal ha premiere. Se hvordan komponisten Sibelius og teaterprodusenten Hedvig Hjorth løser alle hindringer som dukker opp - én etter én. 

Få med deg forestillinger som Optimist - sikre deg billetter til din favorittmusikal i dag!

 

Kjøp billetter til neste store musikal 

Kjøp billetter gjennom vår samarbeidspartner Ticketmaster og Showpakker for å få den ultimate showkvelden. Vi lover en kveld fullspekket med nye opplevelser, spenning, fart og moro. 

Ta med deg hele familien, venner eller kjærester og få en magisk opplevelse. TTMGs forestillinger er det nærmeste vi kommer New Yorks Broadway show her i Norge! 

 

The Show Must Go On

Om det ikke er en klassisk musikal du vil se, hva med et fantastisk show som hyller et av verdens største band? 

Queen har siden 70-tallet vært en sensasjon over hele verden og bandets legendariske musikk lever evig, selv etter vokalist Freddie Mercurys død. Åge Sten Nilsen er en av dem som holder hitsene i live på den norske scene.

Det beste av Queen

Åge Sten Nilsen har siden 2007 underholdt nesten en halv million nordmenn med den kjente og kjære Queen-musikken, og hans show “The Show Must Go On” gjorde stor suksess i 2019. 

Med en stemme av gull går han inn i rollen som Freddie Mercury og får frem både dansefot og sangstemme hos de aller fleste! Er du eller dine venner og familie Queen fans er dette en kveld som er verdt å få med seg, skal man høre på norsk presse.

Aftenposten omtalte Sten Nilsen som en “match for selveste Freddie Mercury” og Fredrikstad Blad som “en av Norges dyktigste entertainere.” Gå ikke glipp av dette “rockepartyet” midt i hjertet av Trondheim by.

 

Hvem er TTMG?

TTMG, eller The Theater & Musical Group, består av de to fremgangsrike produksjonsselskapene Taran og StarWorks.

Selskapet produserer i utgangspunktet kun show, teater og musikal i Norge, men det hender de også blir med på spennende prosjekter. 

TTMG består av: 

  • Tor Arne Ranghus - eksekutiv produsent
  • Tore Sergei Myklebust - produsent og regissør
  • Mattias Carlsson - produsent og regissør
  • Gusty Utterdahl - produsent og daglig leder

Les mer om oss her.