Musikal jersey boys med Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Luppichini og Sindre Postholm

Musikal 

Er du glad i en god musikal? TTMG består av produksjonsselskapene Taran og StarWorks, og har sammen mange års erfaring i bransjen. I Norge står de blant annet bak produksjonen av musikaler som Grease, Optimist, Flashdance og Jersey Boys. 

 

Kjøp billetter

 

Finn din neste forestilling hos Showeb i dag!

Tidligere show

TTMG står bak en rekke nye musikaler, men også musikalklassikere,, og er blant annet kjent for å få med seg noen av Norges dyktigste skuespillere med på laget. Musikalene er nøye planlagte, og følger den originale historien - men med en sjarmerende vri her og der. 

TTMG består av et team dyktige mennesker, og sammen har de blant annet satt opp musikaler og show som:

  • Grease
  • Optimist
  • The Show Must Go On 
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Alle musikalene har vært spektakulære, og gutta bak selskapet elsker å by på overraskelser.

 

Jersey Boys 

Jersey Boys er den prisvinnende musikalen som handler om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. 

Denne kjente musikalen står blant annet bak verdenshits som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes off you”, samt har den originalen til hitsangen “Beggin’”, som Madcon sang på alle radioer i 2008. 

Showet er stjernespekket med kjente profiler som Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Lupichini, og Sindre Postholm. Dette er et eventyrlig show du kommer til å elske, og en opplevelse du kan dele med venner og familie. 

Dette er første gang Jersey Boys har blitt satt opp i Norge, noen gang. 

 

 

Stille natt hellige natt

Det er over 30 år siden produsent Tor Arne Ranghus fikk idéen om å arrangere kirkekonserter med kjente profiler i førjulstiden. 

Suksessen Stille natt hellige natt startet i 1988 med kjente fjes som Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger, og Nora Brockstedt. I dag har mer enn 500.000 publikummere sett julesuksessen, og siden oppstarten har turnéen besøkt mer enn 160 ulike kirker rundt omkring i landet. 

Ønsker du å komme i den rette julestemningen, vil dette være førjulstidens show for deg. Følg med på sidene våre eller gå inn på Ticketmaster for å sikre deg billetter til årets show. 

 

Optimist

Optimist er musikalen som er basert på alle de populære sangene til den folkekjære artisten Jahn Teigen, og manus av Øystein Wiik. Historien er basert på Teigens musikalske skattekiste, og showet hadde premiere 12. september 2019 - det året han fylte 70. 

Historien i showet handler om komponisten Viktor Sibelius, som har fått skrivesperre bare 72 timer før musikalen Esillo Paradiso skal ha premiere. Se hvordan komponisten Sibelius og teaterprodusenten Hedvig Hjorth løser alle hindringer som dukker opp - én etter én. 

Få med deg forestillinger som Optimist - sikre deg billetter til din favorittmusikal i dag! 

 

Kjøp billetter til neste store musikal 

Kjøp billetter gjennom vår samarbeidspartner Ticketmaster og Showpakker for å få den ultimate showkvelden. Vi lover en kveld fullspekket med nye opplevelser, spenning, fart og moro. 

Ta med deg hele familien, venner eller kjærester og få en magisk opplevelse. TTMGs forestillinger er det nærmeste vi kommer New Yorks Broadway show her i Norge! 

 

Hvem er TTMG?

TTMG, eller The Theater & Musical Group, består av de to fremgangsrike produksjonsselskapene Taran og StarWorks.

Selskapet produserer i utgangspunktet kun show, teater og musikal i Norge, men det hender de også blir med på spennende prosjekter. 

TTMG består av: 

  • Tor Arne Ranghus - eksekutiv produsent
  • Tore Sergei Myklebust - produsent og regissør
  • Mattias Carlsson - produsent og regissør
  • Gusty Utterdahl - produsent og daglig leder

Les mer om oss her.