Musikal Oslo grease

Musikal Oslo 

Vil du se en god musikal i Oslo? TTMG er et selskap som står bak noen av de mest suksessrike muskalene på Chateu Neuf i Oslo. Selskapet har også en rekke andre spennende titler på gang, så her gjelder det å følge med for å kunne sikre deg billetter til årets show. 

Kjøp billetter

 

En opplevelse i Oslo 

Befinner du deg i storbyen og ønsker en opplevelse i Oslo du sent vil glemme, bør du få med deg en av byens store musikaler. Ingenting er som å komme til byen, nyte en deilig middag for så å avslutte kvelden med et spektakulært show. 

TTMG har et tett samarbeid med både Ticketmaster og Showpakker.no, og bestiller du gjennom sistnevnte, kan de arrangere hele oppholdet i Oslo for deg. Her kan du bestille pakker med hotell, show og middag, og samtidig få de beste prisene. 

Jersey Boys 

Jersey Boys blir satt opp på norsk teater for første gang! 

Denne kjente musikalen står blant annet bak verdenshits som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes off you”, samt har den originalen til hitsangen “Beggin’”, som Madcon sang på alle radioer i 2008. 

Jersey Boys er den prisvinnende musikalen som handler om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. 

Showet er stjernespekket med kjente profiler som:

  • Atle Pettersen
  • Nicolay Ramm
  • Mathias Lupichini
  • Sindre Postholm. 

Dette er et opplevelsesrikt show du kommer til å elske, og en opplevelse du kan dele med venner og familie. Høsten 2020 kan du oppleve denne spektakulære musikalen i Oslo. Sikre deg dine billetter i dag på Ticketmaster.no. 

Optimist - en hyllest til Jahn Teigen 

Optimist er en musikal i Oslo som baserer seg på alle de populære sangene til den folkekjære artisten Jahn Teigen. Manuset er skrevet av Øystein Wiik. 

Historien handler om komponisten Viktor Sibelius, som har fått skrivesperre bare 72 timer før musikalen Esilio Paradiso skal ha premiere. Se hvordan komponisten Sibelius og teaterprodusenten Hedvig Hjorth løser alle hindringer som dukker opp - én etter én. 

Historien er basert på Teigens musikalske skattekiste, og showet hadde premiere 12. september 2019 - det året han fylte 70. 

Gå aldri glipp av de beste forestillingene og musikalene i Oslo. Følg med på våre nettsider og meld deg på vårt nyhetsbrev for alle våre seneste updates og happenings. 

Andre musikaler i Oslo

Har du lyst på en opplevelsesrik tur til Oslo? Få med deg noen av byens beste show og musikaler. 

TTMG står bak en rekke musikaler og forestillinger, og er blant annet kjent for å få med seg noen av Norges dyktigste skuespillere med på laget. Musikalene er nøye planlagte, og følger den originale historien - men med en sjarmerende vri her og der. 

TTMG består av et team profesjonelle og kreative mennesker, og sammen har de blant annet satt opp musikaler og show som:

  • Grease
  • The Show Must Go On 
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Les mer: Musikal 

Hvem er TTMG?

TTMG, eller The Theater & Musical Group, består av de to fremgangsrike produksjonsselskapene Taran og StarWorks.

Selskapet produserer i utgangspunktet kun show, teater og musikal i Norge, men det hender de også blir med på spennende prosjekter. 
TTMG består av Tor Arne Ranghus, som jobber som eksekutiv produsent, Tore Sergei Myklebust - produsent og regissør, Mattias Carlsson - produsent og regissør, og Gusty Utterdahl som jobber som produsent og daglig leder.

Les mer om oss her.