Musikal Oslo grease

Musikal Oslo 

Er du ute etter noe gøy å gjøre i Norges hovedstad? TTMG og Show Web står bak noen av landets mest suksessfulle musikaler. Bestill billetter og se en musikal i Oslo i dag. 


Kjøp billetter

 

TTMG og Show Web produserer noen av de mest suksessrike musikalene på Chateu Neuf i Oslo. Selskapet har også en rekke andre spennende titler på gang, så her gjelder det å følge med for å sikre deg billetter til årets show.

En opplevelse i Oslo 

Befinner du deg i storbyen og ønsker en opplevelse i hovedstaden du sent vil glemme, bør du få med deg et show eller en musikal i Oslo. Ingenting er som å komme til byen, nyte en deilig middag, for så å avslutte kvelden med et spektakulært show. 


TTMG har et tett samarbeid med både Ticketmaster og Showpakker.no, og bestiller du gjennom sistnevnte kan de arrangere hele oppholdet i Oslo for deg. Her kan du bestille pakker med hotell, show og middag - og samtidig få de beste prisene.

 

Chateau Neuf 

Chateau Neuf scene ligger midt i Oslo på Majorstuen, og har siden åpningen i 1971 huset flere av Norges største stjerner. Storsalen på Chateau Neuf er en av byens største med 1005 sitteplasser, og har vært brukt til både konserter, konferanser, show og TV.

Scenen er i utgangspunktet bygget for Det Norske Studentersamfund og ble i 1998 solgt til UiO. I dag holder Institutt for musikk og teater fremdeles til i bygget, samt Studentforbundet. Det er også disse som frivillig driver Chateau Neuf. 

Chateau Neuf er stedet å dra til når du skal se en musikal i Oslo, flere av verdens største musikaler har vært satt opp her.

 

Jersey Boys 

Jersey Boys blir satt opp på norsk teater for første gang! 

Denne kjente musikalen står blant annet bak verdenshits som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes off you”, i tillegg til originalen bak hitsangen “Beggin’” som Madcon sang på alle radioer i 2008. 

Jersey Boys er en prisvinnende musikal i Oslo om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. 

Showet er stjernespekket med kjente profiler som:

Dette er et opplevelsesrikt show du kommer til å elske og en opplevelse du kan dele med både venner og familie. Høsten 2020 kan du oppleve denne spektakulære musikalen i Oslo. Sikre deg dine billetter i dag på Ticketmaster.no.

 

Optimist - en hyllest til Jahn Teigen 

Optimist er en musikal i Oslo som baserer seg på alle de populære sangene til den folkekjære artisten Jahn Teigen. Manuset er skrevet av Øystein Wiik. 

Historien handler om komponisten Viktor Sibelius, som får skrivesperre bare 72 timer før musikalen Esilio Paradiso skal ha premiere. Se hvordan komponisten Sibelius og teaterprodusenten Hedvig Hjorth løser alle hindringer som dukker opp - én etter én. 

Historien er basert på Teigens musikalske skattekiste, og showet hadde premiere 12. september 2019 - det året Teigen fylte 70 år. 

Gå aldri glipp av de beste forestillingene og musikalene. Følg med på våre nettsider og meld deg på vårt nyhetsbrev for alle våre seneste oppdateringer og nyheter. Det er alltid en musikal i Oslo du ikke bør gå glipp av.

 

The Show Must Go On

Er du eller har du venner og familie som er Queen-fans? 

Bandet Queen ble en sensasjon allerede på 70- og 80-tallet og har vært legendarisk siden, selv etter at vokalist Freddie Mercury døde i 1991. Queens’ mange hits blir fremdeles holdt i live på streamingtjenester og radio, men også på scenen.

 

Åge Sten Nilsen

Åge Sten Nilsen har lenge vært en etablert artist i Norge og har siden 2007 gitt nesten en halv million nordmenn Queen-feber. Han har blitt hyllet av norsk presse for sin hyllest av det legendariske bandet, og blitt omtalt som en match mot Freddie selv. 

Showet hadde stor suksess i Oslo Spektrum høsten 2019 der Sten Nilsen tilbake fremførte kjente og elskede Queen klassikere og et heidundranes sceneshow. Gjør dansefoten klar og forbered deg på å en helaften med allsang.

 

Vil du se en annen musikal i Oslo?

Har du lyst på en opplevelsesrik tur til Oslo? Få med deg noen av byens beste show og musikaler. 

TTMG og Show Web står bak en rekke musikaler og forestillinger, og er blant annet kjent for å ha noen av Norges dyktigste skuespillere med på laget. Musikalene er nøye planlagte og følger den originale historien - men med en sjarmerende vri her og der. 

TTMG består av et team profesjonelle og kreative mennesker, og sammen har de blant annet satt opp musikaler og show som:

  • Grease
  • The Show Must Go On 
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Les mer: Musikal 

Hvem er TTMG?

TTMG, eller The Theater & Musical Group, består av de to fremgangsrike produksjonsselskapene Taran og StarWorks.

Selskapet produserer i utgangspunktet kun show, teater og musikaler i Oslo og Norge, men det hender de også blir med på spennende prosjekter. 

TTMG består av Tor Arne Ranghus, som jobber som eksekutiv produsent, Tore Sergei Myklebust, produsent og regissør, Mattias Carlsson, produsent og regissør, og Gusty Utterdahl som jobber som produsent og daglig leder. 

Sikre deg billetter til The Show Must Go On, Jersey Boys eller en annen musikal i Oslo og Trondheim. Gå inn på våre nettsider og les mer om showene våre.