Martine Tufvesson Lundberg

Martine Tufvesson Lundberg

Martine er utdannet ved Högskolan för scen och musikk i Göteborg og Høgskolen i Østfold og jobber som regissør, koreograf, pedagog og aktør.

Arbeid inkluderer: SPELEMANN PÅ TAKET og THE SOUND OG MUSIC (Trøndelag Teater), ALICE I UNDERLANDET (Helsingborgs stadsteater), JEPPE (Chat noir/Norgesturné), ALBERT OG LEONIE (Lindehuset i Odda), JESUS CHRIST SUPERSTAR (Sarpsborg scene) og syv sesonger med nyskrevet musikkteater i Brottet Amfi. Dette i tillegg til en rekke lokale produksjoner i hjembyen Fredrikstad og seks sesonger som instruktør i Fredrikstad barne og ungdomsteater.

På Chateau Neuf har hun vært regiassistent i FLASHDANCE og medregissør i TROLLMANNEN FRA OZ. Hun var sist aktuell som regissør og debuterende tekstforfatter/komponist i forestillingen BLINDPASSASJER (Kulturleveranser As) samt koreograf og regiassistent i OLAV DEN HELDIGE (Sceneimpuls/De Heldige AS). Til vinteren skal hun regissere REISEN TIL JULESTJERNEN for ART musikal og ballettskole. I 2020 fortsetter hun som regi-assistent på Chateau Neuf, da i musikalen JERSEY BOYS som har Norgespremiere 16. september.

Tilbake