We Will Rock You

We Will Rock You

Endelig tilbake i Norge!

Premiere Torsdag 16. mars 2023
Oslo Spektrum

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

We Will Rock You er bygget rundt Queens største hits.

Manuset er skrevet av den engelske komikeren, forfatteren og skuespilleren Ben Elton, mens Queen-medlemmene Brian May og Roger Taylor har tilpasset musikken. Stykket hadde premiere 14. mai 2002 på Dominion Theater i London, og har siden premieren vokst til å bli en av West Ends største suksesser gjennom tidene.

Britiske BEN ADAMS er godt kjent for det norske publikummet som medlem i boybandet A1, sammen med blant annet norske Christian Ingebrigtsen. De herjet hitlistene over hele verden rundt årtusenskiftet. I Spektrum spiller han hovedfiguren «Galileo»

Den kvinnelige hovedrollen «Scaramouche» spilles av det norske stjerneskuddet

MGP-vinner ALEXANDRA ROTAN. I 2019 representerte hun og gruppen Keiino Norge og ble publikumsfavoritter på en god 6.plass.

Med i denne Queen-musikalen er selvsagt også vår etablerte og eminente Freddie Mercury-tolker ÅGE STEN NILSEN. Siden 2007 har han turnert rundt i Norge med sin hyllest til Queen i «The Show Must Go On». Nilsen er nå like aktuell som frontmann i bandet WigWam, som har fått en ny storhetstid etter sine musikalske bidrag i HBO-serien «Peacemaker»

Også denne gang vil dialogene være oversatt til norsk, mens alle sangene vil bli fremført på originalspråket.

Om Oslo Spektrum

Oslo Spektrum

Oslo Spektrum er en innendørs flerbruksarena for konserter, idrettskonkurranser og store messer i Norge. Arenaen åpnet i desember 1990 og hadde sitt første hele driftsår i 1991. I desember 2000 tok Norges Varemesse over som eiere.

Adresse: Sonja Henies plass 2, 0185 Oslo

Kapasitet: 9 700

Hjemmeside: OsloSpektrum.no

HOTELLPAKKE

Oslo Spektrum

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke