What Is Jazz

What Is Jazz

Forestillingen WHAT IS JAZZ er en danseforestilling som viser jazzdansens bredde. Du vil se alt fra Lindy Hop / swingjazz fra 20 årene til Fosse / teaterjazz, latinjazz, steppdans og dagens kommersielle dansestiler.

Premiere Lørdag 15. juni 2024
Christiania Teater

KJØP BILLETTER

Jazzdansen og dens historie er av stor betydning og har hatt en betydelig innvirkning på dansen som helhet. Jazzen har opp gjennom blitt formet av fremragende koreografer - noe dansegruppen ATTENTION ønsker å hylle. Forestillingen vil derfor dedikeres til noen utvalgte dansekunstnere som de siste årene har gått bort og som har vært svært viktige både internasjonalt og ikke minst for norsk dansekunst.

Spilletid: ca. 70 min uten pause. Produseres av Bårdar Event
Forestillingen dedikeres til dansekunstnerne:
Molly Molloy, Chet Walker, Buddy Schwimmer,
Main Kristoffersen og Frankie Manning.

Om Christiania Teater

Christiania Teater

Teaterscenen har røtter helt tilbake til 1918, hvor det ble åpnet under navnet OPERA COMIQUE. Senere ble salen rekvirert av nazistene under andre verdenskrig som møtelokale. I årene fra 1945 til 1985 var det tilholdssted for DET NORSKE TEATRET og fra 1985 ble det drevet som kino under navnet FILMTEATERET. I dag huser bygget både teater, restaurant og scene. Teatersalen er driftet av produksjonsselskapene Starworks og Over Norge.

Fakta om Christiania Teater:
Takhøyde: 8 meter
Areal: 180m2
Makskapasitet: 540 (teater) / 256 (bankett)

Adresse:
Stortingsgata 16, 0161 Oslo

Besøk Christiania Teaters offisielle hjemmeside her.