The Show Must Go On

The Show Must Go On

Åge Sten Nilsen og hans hyllest til Queen, THE SHOW MUST GO ON, legger 2020 bak seg, og  velger sin showtittel som motto for 2021: TIME WAITS FOR NO ONE! 

Premiere Onsdag 28. april 2021
Oslo Spektrum

KJØP BILLETTER

Etter å ha fylt Oslo Spektrum til randen i November 2019 stod Trondheim Spektrum for tur som neste arena stopp for Norges største Queen hyllest. Med halvsolgt sal i Trondheims storstue allerede i Januar 2020 så det lyst ut for arena satsingen i Trondheim 8 måneder senere. Men med  nye innstramminger fra myndighetene ble det som skulle være en Queen-folkefest lagt på is. 

Nå er imidlertid Åge Sten Nilsen og hans ensemble klare for å nok en gang samle Queen-entusiaster i alle aldre igjen. Denne gang under tittelen TIME WAITS FOR NO ONE, med en klar oppfordring til å ta tilbake "life as we knew it". I denne spesial versjonen har produksjonen blitt skreddersydd for å gi en mere inti opplevelse i en grandios setting, med det aller beste fra Freddie Mercury og den britiske supergruppen Queen.

Om Oslo Spektrum

Oslo Spektrum

Oslo Spektrum er en innendørs flerbruksarena for konserter, idrettskonkurranser og store messer i Norge. Arenaen åpnet i desember 1990 og hadde sitt første hele driftsår i 1991. I desember 2000 tok Norges Varemesse over som eiere.

Adresse: Sonja Henies plass 2, 0185 Oslo

Kapasitet: 9 700

Hjemmeside: OsloSpektrum.no