The Show Must Go On

The Show Must Go On

Åge Stens kritikerroste THE SHOW MUST GO ON kommer endelig til Trondheim!

Premiere Lørdag 28. november 2020
Trondheim Spektrum

KJØP BILLETTER

Etter 10 år og med nærmere 500.000 publikummere avsluttet Åge Sten Nilsen sin showserie til hyllest av den britiske supergruppa Queen.
Men etter suksessen med showet i Oslo Spektrum i fjor høst så er han tilbake, 28. november børster han på nytt støv av showkonseptet for kun èn kveld - I en spektakulær oppsetning i Trondheim Spektrum

Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercury-tolker Åge Sten Nilsen gir seg ikke. I et fyrverkeri av lys, pyro og showmanship, og med over 30 av pop/rock-historiens største hits, har Åge Sten Nilsen og hans fantastiske ensemble gitt nærmere 500.000 publikummere Queen-feber siden 2007. Her får publikum den reneste hit-paraden med klassikere som We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, We Are The Champions, The Show Must Go On Another One Bites The Dust, I Want To Break Free, Don’t Stop Me Now og mange, mange flere.

PRESSEN SIER

«Åge Sten Nilsen matcher selveste Freddie Mercury i sitt hyllestshow til Queen. Åge Sten Nilsens stemme er en urkraft i seg selv. Han eier enorm tilstedeværelse og utstråling, beveger seg som en sprettball fylt med eksplosiver, flørter og danser og gir alt, hele veien.»
- Mona Levin, Aftenposten.

«The Show Must Go On 2» er en spektakulær, påkostet, og superproff forestilling , lagd for store scener. Den nye innpakningen plasserer Åge Sten Nilsen, en av Norges aller dyktigste entertainere, der han hører hjemme: I et show som holder høy nasjonal standard.»
- Fredrikstad Blad

«Hvilket Rockeparty! Mellom begynnelsen og slutten hadde Åge Sten Nilsen puttet nærmere tredve låter som alle fikk publikum til å synge med. Sten Nilsen viser en så ekte og dypfølt beundring og kjærlighet til bandet Queen, og Freddie Mercury i særdeleshet, at han kan få det til å gå kaldt nedover ryggen og gåsehuden er ikke langt unna.»
- Tønsberg Blad

Her er det duket for en QUEENTASTISK aften!

 

Om Trondheim Spektrum

Trondheim Spektrum

Trondheim Spektrum gir rom for fleksible løsninger og tilfredstiller alle krav til et moderne konferansesenter. Med sentral beliggenhet, enkel adkomst, og gode parkeringsmuligheter spiller det ingen rolle hvor stort eller lite ditt arrangement er. Du vil uansett finne deg til rette.

Alt fra heftige konserter til formelle møter arrangeres i Trondheim Spektrum. Vi er åpne for de mest spektakulære begivenheter, så vel som store messer og kongresser.  I Trondheim Spektrum er det lyst og luftig. I det store vrimlearealet kan du stikke deg bort om du ønsker litt tid for deg selv, eller slå av en prat med kjente.

Adresse: Klostergata 90, 7030 Trondheim

Kapasitet: 6 500

Hjemmeside: TrondheimSpektrum.no