Trollmannen fra Oz

Trollmannen fra Oz

Trollmannen fra Oz settes opp i en ny spektakulær versjon på Chateau Neuf.

Premiere Lørdag 02. februar 2019
Chateau Neuf

UTSOLGT

Historien om Dorothy og hennes venner Fugleskremselet, Blikkmann og Løven har fascinert barn og voksne i flere generasjoner. Nå er det musikalstjernen Sofie Bjerketvedt som har hovedrollen. Med seg har hun bl.a. Janne Formoe (kjent fra bl.a. "Kaptein Sabeltann") som den onde heksen og selveste Tom Sterri som hemmelighetsfulle Trollmannen. I andre roller møter du bl.a. Hilde Lyrån, Sindre Postholm, Alexander Lagnset, Håvard Eikeseth og Per-Theodor Paulsen. En liv levende hund, Hiro, spiller Toto og 20 barneaktører fra Art Musikal- og ballettskole samt West End Studio dukker også opp i ulike roller.

 

Anmelderne var enige med publikum, dette er ekte Broadway magi!

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no