Tell me on a sunday

Tell me on a sunday

Taran presenterer for første gang i Norge Andrew Lloyd Webbers one-woman musikal TELL ME ON A SUNDAY.

Premiere Søndag 30. mai 2021
Chateau Neuf

KJØP BILLETTER

Andrew Lloyd Webber har skrevet musikken og Don Black teksten til denne forestillingen som har blitt framført av en rekke kvinnelige musikalartister verden over, men mest kjent er kanskje Marti Webb og Bernadette Peters. Nå er det Charlotte Brænna som skal spille den engelske jenta fra Muswell Hill som drar til Usa på leting etter den store kjærligheten. Hennes romantiske oppdagelser starter i New York City men fører henne raskt til Hollywood for å så ende opp igjen på Manhattan.

 

 

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no