Stardust

Stardust

Starworks presenterer STARDUST hvor Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til et sprudlende musikalsk show som tar oss tilbake til forrige århundre og hennes største heltinner. Den selvskrevne forestillingen er basert på boken med samme navn, og forteller om 8 utrolige legender på 80 minutter.

Premiere Onsdag 03. februar 2021
Edderkoppen Scene

AVLYST

INFO OM AVLYSTE FORESTILLINGER I FORBINDELSE MED COVID-19:

Den sosiale nedstengningen av Oslo er forlenget til minst 3. mars og vi ser oss derfor nødt til å avlyse "Stardust" på Edderkoppen Scene. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert. 

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.
For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger, dette må dermed legges inn i kontaktskjemaet her:
https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054
Billetter kjøpt i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

NB! Ticketmasters serviceavgifter refunderes ikke.

_____________________________________________________________

 

 

Musiker, komiker, skuespiller og nå forfatter Asbjørnsen har gitt ut 11 kritikerroste solo-album, gjort store musikal-roller («Chicago», «Cabaret» m.fl.), og vunnet komipriser. Hennes første solo- forestilling «The Lulu Show - Livet er en dans på renter» fikk terningkast 6 i Aftenposten og ble fremført i en periode på 2 år i Oslo, Stavanger, Grimstad og Edinburgh.

Nå er Asbjørnsen klar med en solo-forestilling om skjebnen til 8 av sine største musikalske heltinner, fortalt med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits.

Bokken Lasson booket sin egen solo-turné i 1895 og gikk i dundrende underskudd, men endte som Norges første kabaret-direktør. Josephine Baker gikk fra rollen som klovn på Broadway til å bli mega-stjerne i Paris, og jobbet som spion for den franske regjeringen under 2. verdenskrig med informasjon om tyske plasseringer sydd inn i undertøyet. Mae West ble kastet i fengsel for å ha «fordervet ungdommens moral» med sin frigjorte, selv-produserte Broadway-musikal «Sex», og ble tidenes største filmstjerne i en alder av 40 år. Bessie Smith slo ned store mannfolk på fest og gav New York-fiffen bakoversveis med sanger om kvinnelig seksualitet som verden aldri før hadde hørt.

«Stardust» er et sjokkerende og inspirerende show om dekadense, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Med seg på scenen har Hilde Louise en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20-åra», via Berlin på sitt mørkest, Paris på sitt villeste og Kristiania på sitt mest uskyldige…

PS! Vi gir refusjonsgaranti på kjøpte billetter ved eventuell smitteverns-avlysning!
(minus billettavgiften til Ticketmaster)

Bestill boken nå!
Du kan bestille et signert eksemplar av boken som utgis av Pitch Forlag her!

 

Om Edderkoppen Scene

Edderkoppen Scene

Mai 2016 tar Scandic Hotels over driften på scenehuset på Scandic St Olavs plass etter en omfattende ombygging og Edderkoppen Teater (tidligere ABC-teaterert) heter nå Edderkoppen Scene. Adressen er den samme på St. Olavs plass 1. og bygningsmassen består i dag av Scandic St. Olavs plass, Edderkoppen Scene og Seua restaurant, bar & lounge.

Scenen har i dag plass til 345 personer i orkester. Tidligere balkong 1 og 2 har blitt til en ny sal med navnet «Solisten» med plass til opp til 200 personer.

Edderkoppen Scene åpnet september 2016 med forestillingen THANK YOU FOR THE MUSIC – VI ELSKER ABBA. Edderkoppen har fortsatt sin tradisjon som en aktiv formidler av kulturopplevelser. Scenen er en profesjonell scene som huser både lokale Oslo talenter og profesjonelle utøvere innen et bredt kulturuttrykk. Scenen leies ut til produsenter, privatpersoner, firmaer og event.