Regnbuegalla 2023

Regnbuegalla 2023

Emma Ellingsen, Noman Mubashir og Taran ønsker velkommen til årets Regnbuegalla på Chateau Neuf!

Premiere Lørdag 11. mars 2023
Chateau Neuf

KJØP BILLETTER

Noman Mubashir og Emma Ellingsen er vertskap når gallaen går av stabelen på Chateau Neuf lørdag 11. mars! Regnbuegalla skal løfte frem og hedre våre små og store hverdagshelter som har vist mot og styrke og stått opp for frihet, toleranse og aksept.

Det blir prisdryss, opptredener og hedersgjester som står på programmet i dette spektakulære showet hvor artister fra inn- og utland sørger for at dette blir en aften man sent vil glemme. Blant artistene finner vi Mari Bella, Jone (MGP), Skrellex, Kristin Sesselja, Anita Skorgan, Kirsti Lucena, Ella, Kim Wigaard, Hanne Krogh, Bettan og Dj Allysson fra Barcelona. Prisutdelerne denne festaftenen er Erna Solberg, Martha Louise, Lilli Bendriss, Jan Thomas og Harlem, Cess, Kevin Vågenes, Siv Jensen, Funky Fam – og fra Regjeringen kommer utdanningsminister Tonje Brenna. I tillegg til glamour, show og latter blir det også en dose alvor – fordi det, midt i all fjærpryd og glitter fremdeles er viktig at man både viser og fortsetter å kjempe for at Norge er et tolerant og mangfoldig samfunn å leve i.

For den som er gammel nok og ønsker å ta festen videre inn i de sene nattetimer, finner man det offisielle After Party i underetasjen på Chateau Neuf, arrangert av klubbkonseptet SCORE. Dette er et eget event med billettsalg på Ticketmaster under navnet “SCORE - after the rainbow” Velkommen til en fargerik festaften! Velkommen til REGNBUEGALLA!

Velkommen!

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no