Optimist

Optimist

12. september er det endelig klart for musikalkomedien basert på de fantastiske sangene til Jahn Teigen og med et ellevilt manus av Øystein Wiik!

OBS! EKSTRAFORESTILLINGER LAGT UT I NOVEMBER!

Premiere Torsdag 12. september 2019
Chateau Neuf

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

Jahn Teigen har vært en av Norges mest folkekjære artister gjennom en hel mannsalder, og 27. september 2019 fyller han 70 år!

Hva passer vel da bedre enn å ha urpremiere på en helt ny norsk musikal basert på hans musikalske skattekiste? Dette blir den med påkostede musikalen i Chateau Neufs historie og du kan glede deg til en spektakulær sceneproduksjon.

«Min første kjærlighet», «Mil etter mil», «Det er en fin dag», «Do re mi», «Bli bra igjen», «Voodoo», «Adieu» og «Det vakreste som fins». Dette er bare noen av sangene den helt nye musikalkomedien «Optimist» har å by på! Øystein Wiik har skrevet manuset og publikum kan vente seg en ellevill og humoristisk kjærlighetshistorie med storslått scenografi, flotte kostymer, store shownummer – og selvsagt en hel haug av Jahn Teigens legendariske sanger!

Anbefalt aldersgrense 8 år. (les mer om våre aldersgrenser under informasjon.)
Spilletid: ca 2 timer 20 min inkl pause.

 

Orkester

Svein Dag Hauge
Gitar / kapellmester
Eiolf Ødegård
Keyboard
Dag Anders Sandell
Bass
María Alejandra Campos
Cello

Teknisk team

Frida Thorsen
Prosjektleder
Tone Lovisa Djønna
Inspisient
Njål Honohan
Scenemester
Clare Amos
Kostyme supervisor
Caroline Ekornes
Påkleder / kostyme
Jonas Sørensen
Teknisk sjef
Peder Øyen
Loftsmester
John Johansen
Rekvisitør
Håkon Ims
Markedssjef
Tor Arne Ranghus
Produsent
Trond Lie
Produsent
Tore Sergei Myklebust
Produsent
Gusty Utterdahl
Produsent

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)
 

HOTELLPAKKE

Chateau Neuf

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke