Musical Express

Musical Express

Musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en og samme forestilling og framført av Norges ypperste artister. Spenn fast setebeltet og gjør deg klar for vår Musical Express!

Premiere Søndag 06. desember 2020
Chateau Neuf

AVLYST

Forestillingen bygger på et konsept av stjerneregissør Hans Marklund som står bak noen av Sveriges største krogshow-suksesser. Musical Express så dagens lys på sagnomsuste Hamburger Börs i Stockholm i 1994 med Pernilla Wahlgren, Peter Jöback, Karl Dyall og Lizette Påhlsson på scenen. Showet ble en umiddelbar suksess og turnerte rundt i landet i flere år.

13. november er det klart for premiere på den norske utgaven av forestillingen på Chateau Neuf og på scenen står Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Lene Kokai Flage og Erik Wenberg Jacobsen. Sammen med regissør Tore Sergei Myklebust og musikalsk ansvarlig og kapellmester Christian Stähler har de satt sammen sine største favoritter både fra Broadway, West End og en og annen nordisk perle og du kan bl. a. glede deg til å høre personlige tolkninger fra Fame, Cabaret, Les Miserablés, Dear Evan Hansen, Jersey Boys, Så som i himmelen, Jesus Christ Superstar, Flashdance og mange fler.

Johan Osuldsen har bidratt med et spesialskrevet nummer som hyller norsk musikkteater-historie. Bjørn H. Kruse har arrangert en nydelig acapella-versjon av en av tidenes mest kjente sanger som stammer fra musikalen Carousel. Simen Hovd kaster både artister og musikere ut på dypt vann og har laget grunnlaget for et 100% improvisert Disney-nummer som dermed blir nytt hver kveld og Simen Sand har skrevet sangteksten til åpningsnummeret.

Forestillingen varer i ca. 80 minutter uten pause.

https://vimeo.com/474011119

 

Orkester

Torbjørn Alsos Raae
Gitar
Ruben Fredheim Oma
Bass
Ole Martin Thorset
Trommer

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no