Musical Express

Musical Express

Spenn fast setebeltet og opplev Musical Express – musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en og samme forestilling!

Premiere Onsdag 23. juni 2021
Hotel Klubben

KJØP BILLETTER

Forestillingen bygger på et konsept av stjerneregissør Hans Marklund som står bak noen av Sveriges største krogshow-suksesser. Musical Express så dagens lys på sagnomsuste Hamburger Börs i Stockholm i 1994 med Pernilla Wahlgren, Peter Jöback, Karl Dyall og Lizette Påhlsson på scenen. Showet ble en umiddelbar suksess og turnerte rundt i landet i flere år.

Onsdag 23. juni er det klart for premiere på den norske utgaven av forestillingen på Klubben i Tønsberg og på scenen står Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Espen Grjotheim, Jannike Kruse og Lene Kokai Flage. Sammen med regissør Tore Sergei Myklebust og musikalsk ansvarlig og kapellmester Christian Stähler har de satt sammen sine største favoritter både fra Broadway, West End og en og annen nordisk perle og du kan bl. a. glede deg til å høre personlige tolkninger fra Fame, Cabaret, Les Miserablés, Chess, Optimist, Jersey Boys, Så som i himmelen, Jesus Christ Superstar, Flashdance, We Will Rock You, Phantom of the Opera og mange fler.

Johan Osuldsen har bidratt med et spesialskrevet nummer som hyller norsk musikkteater-historie. Bjørn H. Kruse har arrangert en nydelig acapella-versjon av en av tidenes mest kjente sanger som stammer fra musikalen Carousel. Simen Hovd kaster både artister og musikere ut på dypt vann og har laget grunnlaget for et 100% improvisert Disney-nummer som dermed blir nytt hver kveld og Simen Sand har skrevet sangteksten til åpningsnummeret.

Forestillingen varer i ca. 80 minutter uten pause.

 

Skuespillere

Heidi Ruud Ellingsen
Artist
Atle Pettersen
Artist
Jannike Kruse
Artist
Espen Grjotheim
Artist
Lene Kokai Flage
Artist

Orkester

Christian Stähler
Kapellmester / keys
Torbjørn Alsos Raae
Gitar
Lars-Erik Dahle
Bass
Ole Martin Thorset
Trommer

Kreativt team

Tore S. Myklebust
Regi/produsent
Kirsty McDonald
Koreografi
Cårejånni Enderud
Kostymedesigner
Erik Valderhaug
Lyd designer
Jon Karstensen
Lyd ass./avvikler
Anders Busch
Lys designer
John Johansen
Rekvisitør

Teknisk team

Caroline D. Ekornes
Kostymeansvarlig
Håkon Ims
Grafisk designer
Håvard Storvestre
SoMe Content
Tor Arne Ranghus
Produsent
Mattias Carlsson
Produsent
Gusty Utterdahl
Produsent

Om Hotel Klubben

Hotel Klubben

Rett ved brygga i sentrum av Tønsberg ligger Hotel Klubben - et hotell, showscene og konferanseanlegg. 

Hotel Klubben er synonymt med show. Men aller mest kjent er sommershowene som arrangeres hvert eneste år. Her har de største navnene og beste artistene innen showbiz stått på scenen i snart 50 år – og det skal vi fortsette med i minst 50 år til.

Fantastiske Klubben Scene kan like gjerne brukes til arrangementer som messer, julebord, firmafester, konfirmasjoner, bursdager og bryllup. På akkurat samme måte som vi er profesjonelle på konferanser, er vi like gode på eventer og arrangementer. Vi har drevet med show og store produksjoner siden 1968, så erfaring er ikke en mangelvare. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi skreddersyr ditt event etter dine ønsker.

Les mer på deres hjemmesider hotelklubben.no