MediterriAnima

MediterriAnima

Opplev rå og lidenskapelig italiensk musikk på Christiania Teater!

Premiere Søndag 05. mars 2023
Christiania Teater

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

Den anerkjente italienske trekkspilleren Roberto Palermo har innledet et spennende musikalsk samarbeid med Oslo kammerorkester.  Sammen presenterer de nå konserten "MediterriAnima!"

"MediterriAnima" er et ordspill som antyder forbindelsen mellom Middelhavets varme og sjelslivet. Den originale musikken til Roberto Palermo med arrangementer gjort av  maestro Renzo Ruggeri, inspirerer til livlig musikk med enkle og dyptfølte melodier. Den lidenskapelige musikkstilen beveger seg mellom delikat melankoli og uhemmet glede.

Oslo kammerorkester består av et 20-tall musikere med en spesiell forkjærlighet for kammermusikk. De framfører hovedsakelig et klassisk repertoar (f. eks. julekonsertene i Sagene kirke), men har også spilt sør-amerikansk musikk, cubansk musikk, skotsk folkemusikk og improvisert musikk. De har et særlig fokus på unge dirigenter og musikere, som sammen med Oslo Kammerorkester kan få trening i å lede et orkester og framstå for et publikum.


Sponset av:
Smak av Italia, Scarpetta pasta bar, Bacco vin bar. 

Samarbeid:
Oslo Kammer Orkester, Oslo Kommune, Tiranti fisarmoniche Castelfidardo

Om Christiania Teater

Christiania Teater

Teaterscenen har røtter helt tilbake til 1918, hvor det ble åpnet under navnet OPERA COMIQUE. Senere ble salen rekvirert av nazistene under andre verdenskrig som møtelokale. I årene fra 1945 til 1985 var det tilholdssted for DET NORSKE TEATRET og fra 1985 ble det drevet som kino under navnet FILMTEATERET. I dag huser bygget både teater, restaurant og scene. Teatersalen er driftet av produksjonsselskapene Starworks og Over Norge.

Fakta om Christiania Teater:
Takhøyde: 8 meter
Areal: 180m2
Makskapasitet: 540 (teater) / 256 (bankett)

Adresse:
Stortingsgata 16, 0161 Oslo

Besøk Christiania Teaters offisielle hjemmeside her.

HOTELLPAKKE

Christiania Teater

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke