Lava

Lava

29. februar blir det skuddårskonsert på Chateau Neuf!

Premiere Lørdag 29. februar 2020
Chateau Neuf

UTSOLGT

Lava ble etablert allerede i 1977 og har hatt toppmusikere som Geir Langslet, Olav Stedje, Sigurd Køhn, Rolf Graf, Per Kolstad, Marius Müller og Sidsel Endresen med i besetningen. Ofte omtalt som Norges svar på supergruppen «Toto»

I dag er originalmedlemmene  Egil Eldøen (vokal), Svein Dag Hauge (gitar) og Per Hillestad (trommer) fortsatt med, forsterket av D`Sounds Jonny Sjo på bass og Frode Mangen på keyboard.
 
Tidligere i år var gruppen i studio og spilte inn albumet «Water». Et album som viser at gruppen fortsatt har pop og jazz-rock groovet inntakt! Bandet mottok Spellemansprisen allerede i 1983 for albumet «Fire» som fulgte opp suksessene «Cruisin’» og «Prime Time» tidlig på 80-tallet. I 1990 ga de ut et av sine beste album «Rhytm of love». Tidlig på 2000-tallet kom albumene «Polarity» og «Alibi». Nå er det altså tilbake, sterkere enn noen sinne.
 
Konserten er et must for de som vokste opp på 80- og 90-tallet og en nødvendighet for de som er interessert i musikk i dag. Gutta lover et fyrverkeri på scenen, på selveste skuddårsdagen.

Randy Crawford var en av mange gjesteartister som spilte med Lava. Her i et opptak fra1991 med låten “Almaz”.

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no