The Hit Parade

The Hit Parade

Årets show på Scandic Flesland Airport blir en fest med dans, sang og kjente stjerner på scenen. Bestill billetter her!

Premiere Fredag 06. desember 2019
Scandic Flesland Airport

UTSOLGT BESTILL HOTELPAKKE

Nyt service i verdensklasse i kombinasjon med en forrykende forestilling der en bugnende julebuffet, drikke, sang, dans og humor blir til en 5-stjerners kveld - alt under samme tak! Det vil bli storslagne shownummer, flotte kostymer og de største hits fra de siste 10-årene. Etter middagen forvandler vi festsalen om til nattklubb der du og ditt selskap overtar hovedrollen på dansegulvet, mens partybandet og vokalistene fortsetter å spille live til kjente gamle- og nye schlagere! (Les mer om Popzilla her.)

Datoer: fredag 6. og lørdag 7. desember 2019.
Dørene åpner kl. 19:00. Aldersgrense 18 år.
Alle rettigheter. Ledsager full pris.

Skuespillere

Tore Petterson
Konferansier
Anette Hoff Larsen
Artist
Egor Filipenko
Danser
Therese Cleve Stiansen
Danser
Jacob Gyldenskog
Artist
Marianne Pentha
Vokalist

Om Scandic Flesland Airport

Scandic Flesland Airport

Velkommen til Vestlandets største kongresshotell!

Scandic Flesland Airports 300 moderne rom er designet med komfort, fleksibilitet og funksjonalitet i tankene. Hotellet legger vekt på god tilgjengelighet og er praktisk tilrettelagt for alle, fra forretningsreisende til barnefamilier. 30 av hotellets rom er tilgjengelighetsrom.

Hotellet har 25 møterom med stor fleksibilitet, hvorav de 2 største kan ta imot henholdsvis 1.100 og 500 personer. Alle møterom er utstyrt med den nyeste teknologi og kan dekke ethvert møtebehov – alt fra mindre styremøter og dagsmøter til større kongresser og eventer.

Hotellets restaurant tilbyr frokost, lunsj og middag i hyggelige omgivelser. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen inn, om du overnatter eller ei, til å prøve vår spennende restaurant Popolo, et konsept bygget på de italienske Osteriane. Hotellets lobbybar tilbyr et rikholdig utvalg av god drikke.

Buss, taxi og Bybanen finner du i gåavstand til hotellinngangen, og gode parkeringsmuligheter er å finne i hotellets garasje. Som gjest hos oss har du alltid gratis WiFi på hotellrommet og i hotellets fellesarealer. Du trener også gratis i vårt velutstyrte treningsrom.

Adresse: Lønningsvegen 9, 5258 Blomsterdalen

Hjemmeside: ScandicHotels.no

HOTELLPAKKE

Scandic Flesland Airport

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke