Grease Trondheim

Grease Trondheim

Grease i Trondheim Spektrum blir Norges største oppsetning av suksessmusikalen noensinne med plass til 7.600 publikummere!

Premiere Lørdag 29. februar 2020
Trondheim Spektrum

KJØP BILLETTER

En av historiens mest ikoniske feelgood-musikaler kommer til Trondheim Spektrum på selveste skuddårsdagen!

Musikalen har allerede spilt for titusenvis av mennesker i både Oslo og Stavanger og i februar er det altså Trondheim som står for tur. Denne gang i arena-versjon der alle sangene synges på engelsk så her blir det allsang! Under ledelse av regissør Tom Sterri får vi oppleve noen av landets beste musikalartister, inkludert trønderne Mari Haugen Smistad, John Masaki og Benedicte Søreng, samt et stort orkester ledet av britiske Matthew Reeve.
 
Trondheims nye storstue forvandles til Amerika på slutten av 50-tallet – den gang rock&roll var størst, bilene større, jentene gikk i swingskjørt og gutta hadde «grease» i håret. Men selv om vi skal tilbake i tid lover produsentene en sceneproduksjon anno 2020 med det siste innen lys, lyd og LED.
 
Dette blir den første store musikalsatsningen i denne skala i Trondheim, så gjør dere klare for skuddårsfest og en skikkelig hitparade i Trondeim Spektrum!

OBS! Forestillingen kl 20:00 er utsolgt. Ekstraforestilling kl 16 fortsatt ledige billetter!
 

 

Om Trondheim Spektrum

Trondheim Spektrum

Trondheim Spektrum gir rom for fleksible løsninger og tilfredstiller alle krav til et moderne konferansesenter. Med sentral beliggenhet, enkel adkomst, og gode parkeringsmuligheter spiller det ingen rolle hvor stort eller lite ditt arrangement er. Du vil uansett finne deg til rette.

Alt fra heftige konserter til formelle møter arrangeres i Trondheim Spektrum. Vi er åpne for de mest spektakulære begivenheter, så vel som store messer og kongresser.  I Trondheim Spektrum er det lyst og luftig. I det store vrimlearealet kan du stikke deg bort om du ønsker litt tid for deg selv, eller slå av en prat med kjente.

Adresse: Klostergata 90, 7030 Trondheim

Kapasitet: 6 500

Hjemmeside: TrondheimSpektrum.no