Grease Drive-In Concert

Grease Drive-In Concert

Grease drive-in concert kommer til Varemessen på Lillestrøm søndag 3. mai med gjesteopptreden fra den kommende musikalen Jersey Boys!

Premiere Søndag 03. mai 2020
Norges Varemesse

KJØP BILLETTER

 

GREASE er den ultimate Drive In-musikalen. Hvem husker vel ikke når Danny (John Travolta) blir forlatt av Sandy (Olivia Newton-John) på en Drive-In og synger «stranded at the drive In»…

Nå kommer sangere, dansere og musikere som gjorde musikalen til en suksess på Chateau Neuf i Oslo i 2018 til utescenen ved Varemessen på Lillestrøm. Du får gjennoppleve alle hit-låtene inkludert «You`re The One That I Want», «Summer Nights», «Hopelessly Devoted To You», «Greased Lightning», «We Go Together» og mange flere i denne ONE NIGHT ONLY show-konserten med noen av de beste musikalartistene i landet. Produseres i samarbeid med Bary, Streamy, Taran og Starworks!

I hovedrollene møter vi bl. a. Charlotte Brænna, Bjørnar Reime og Mari Haugen Smistad. Alle godt kjente for musikal-elskere på Lillestrøm og ellers i landet. Men det stopper ikke der. Neste forestilling som skal presenteres på Chateau Neuf i Oslo er Broadway musikalen «Jersey Boys» med Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Sindre Postholm og Mathias Luppichini i hovedrollene. Disse blir med som «Special Guest Stars»!

Bestill billetter nå før det er for sent, dette vil du ikke gå glipp av!

 

Om Norges Varemesse

Norges Varemesse

Norges Varemesse på Lillestrøm er en arena for messer, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events og driver virksomhet i tilknytning til dette.
Våren 2020 åpnes det også for drive-in på parkeringsplassen utenfor i regi av bary.no

Adresse: Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Telefonnummer: 66 93 91 00