Evig Ung

Evig Ung

Høstens store opplevelse på Chat Noir Teater er den musikalske komedien "Evig Ung" med stjernelaget Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Ingar Helge Gimle og Gisle Børge Styve!

Premiere Torsdag 07. september 2023
Chat Noir

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

Velkommen til en særegen komedie som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og ettertanke som treffer deg rett i hjertet. Rock’n roll til du dør

Om Chat Noir

Chat Noir

Chat Noir er et kabaret- og revyteater som ble grunnlagt av Bokken Lasson i Tivolihagen i Oslo i 1912. Det er i dag lokalisert i Klingenberggata 5 i Oslo sentrum. Siden slutten av 1990-tallet har teatret utviklet seg til også å være en scene for musikaler, show og barneteater.

Ankomst: 
Bil: Det finnes flere parkeringsmuligheter og parkeingshus i gangavstand til Chat Noir.
Blant annet Saga P-hus, Vika P-hus og Konserthuset P-hus.
Tog: Nærmeste stopp er Nationaltheatret, og det er ca. 250 m gange fra togstasjonen til Chat Noir.
Kollektivtransport i Oslo: Søk opp Chat Noir i ruter.no

Servering:
Chat Noir serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger.

Foajébar: Befinner seg i 1. etasje ved garderoben. Her kan man kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.
Parkett: Chat Noir har siden 1937 hatt servering ved bordene inne i salen. Dette gjelder ved alle bord på Parkett. Dørene til salen åpner 20-30 min før forestilling og servitører vil da gå rundt på parkett og ta bestilling ved bordene frem til forestillingen begynner. Det man har bestilt kommer når forestillingen er i gang. Det er også mulig å bestille underveis i forestillingen og helt frem til 20 min. før forestillingsslutt.
Balkongbar: Oppe i 3. etasje. Her kan man kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen. Det er ikke bordservering på balkong, men balkongbaren er åpen til 20 min før forestillingsslutt.

Garderobeplikt:
Grunnet sikkerhet og publikums komfort er det garderobeplikt på Chat Noir. Vi har kun bemannet garderobe. Garderobeavgiften er 30,- per person og er ikke inkludert i billettprisen. Vi har betalingsterminaler for de som ikke har kontanter.

Les mer på chatnoir.no

HOTELLPAKKE

Chat Noir

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke