En natt forbi

En natt forbi

Endelig kommer suksessen fra Bergen til Oslo og Chat Noir! En natt forbi gikk for fulle hus på Forum Scene i Bergen høsten 2022, og det er en stor glede å kunne presentere denne forestillingen for Oslo-publikummet.

Premiere Onsdag 28. februar 2024
Chat Noir

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

Forestillingen er basert på Eggums musikk, og tar utgangspunkt i de sterke sangtekstene hans. Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt som mange kan kjenne seg igjen i. Du har sikkert hørt sangene før, men du har neppe sett dem formidlet på denne måten.

Det er et stjernelag som kommer til Oslo, med Trond Espen Seim og Karoline Krüger i hovedrollene. Laget toppes av Jan Eggum som medvirker på scenen som seg selv. Handlingen utspiller seg en sensommerkveld i Bergen der Lise (Karoline Krüger) og Bjørn (Trond Espen Seim) skal feire bryllupsdag. Bjørn har planene klare, de skal på Eggum-konsert på Madam Felle! I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Tommy (Claus Sellevoll), Julie (Christine Guldbrandsen) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.

I løpet av kvelden vil publikum oppleve humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere. Dermed er det duket for en stor musikalsk opplevelse, hvor publikum vil få høre alle sine Eggum-favoritter – flere med en ny emosjonell dimensjon.

Om Chat Noir

Chat Noir

Chat Noir er et kabaret- og revyteater som ble grunnlagt av Bokken Lasson i Tivolihagen i Oslo i 1912. Det er i dag lokalisert i Klingenberggata 5 i Oslo sentrum. Siden slutten av 1990-tallet har teatret utviklet seg til også å være en scene for musikaler, show og barneteater.

Ankomst: 
Bil: Det finnes flere parkeringsmuligheter og parkeingshus i gangavstand til Chat Noir.
Blant annet Saga P-hus, Vika P-hus og Konserthuset P-hus.
Tog: Nærmeste stopp er Nationaltheatret, og det er ca. 250 m gange fra togstasjonen til Chat Noir.
Kollektivtransport i Oslo: Søk opp Chat Noir i ruter.no

Servering:
Chat Noir serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger.

Foajébar: Befinner seg i 1. etasje ved garderoben. Her kan man kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.
Parkett: Chat Noir har siden 1937 hatt servering ved bordene inne i salen. Dette gjelder ved alle bord på Parkett. Dørene til salen åpner 20-30 min før forestilling og servitører vil da gå rundt på parkett og ta bestilling ved bordene frem til forestillingen begynner. Det man har bestilt kommer når forestillingen er i gang. Det er også mulig å bestille underveis i forestillingen og helt frem til 20 min. før forestillingsslutt.
Balkongbar: Oppe i 3. etasje. Her kan man kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen. Det er ikke bordservering på balkong, men balkongbaren er åpen til 20 min før forestillingsslutt.

Garderobeplikt:
Grunnet sikkerhet og publikums komfort er det garderobeplikt på Chat Noir. Vi har kun bemannet garderobe. Garderobeavgiften er 30,- per person og er ikke inkludert i billettprisen. Vi har betalingsterminaler for de som ikke har kontanter.

Les mer på chatnoir.no

HOTELLPAKKE

Chat Noir

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke