Den andre mannen i meg

Den andre mannen i meg

«Den andre mannen i meg» er en kritikerrost forestilling basert på dagbøkene til Olav H. Hauge med Henrik Mestad og saksofonist Trygve Seim.

Premiere Onsdag 24. april 2024
Christiania Teater

KJØP BILLETTER

Forestillingen har tidligere hatt formidabel suksess på Nationaltheatret der den spilte for fulle hus og utsolgte ekstraforestillinger i 2013. NRK har i tillegg produsert en storslagen TV-versjon av forestillingen, samt et hørespill for radio. Aftenpostens anmelder ga hørespillet terningkast seks og hyllet Mestad for sin tolkning om Hauge og de indre kampene hans mot sinnslidelse og schizofreni: «Hjertemedisin. Her er Henrik Mestad i sin hittil beste rolle».

I anledning hundreårsjubileet for dikteren Olav H. Hauge tok skuespiller Henrik Mestad på seg utfordringen med å formidle de voldsomme kreftene som preget forfatterens liv og diktning. Resultatet ble den kritikerroste forestillingen «Den andre mannen i meg» som tar utgangspunkt i Hauges dagbøker. Den anerkjente saksofonisten Trygve Seim har komponert musikken i forestillingen og dramaturg er ingen ringere enn danseren Ingrid Lorentzen.

Spilletid: 60 minutter uten pause.
Spiller kun to eksklusive forestillinger på Christiania Teater våren 2024!

Om Christiania Teater

Christiania Teater

Teaterscenen har røtter helt tilbake til 1918, hvor det ble åpnet under navnet OPERA COMIQUE. Senere ble salen rekvirert av nazistene under andre verdenskrig som møtelokale. I årene fra 1945 til 1985 var det tilholdssted for DET NORSKE TEATRET og fra 1985 ble det drevet som kino under navnet FILMTEATERET. I dag huser bygget både teater, restaurant og scene. Teatersalen er driftet av produksjonsselskapene Starworks og Over Norge.

Fakta om Christiania Teater:
Takhøyde: 8 meter
Areal: 180m2
Makskapasitet: 540 (teater) / 256 (bankett)

Adresse:
Stortingsgata 16, 0161 Oslo

Besøk Christiania Teaters offisielle hjemmeside her.