Dancing Stars

Dancing Stars

Hver høst benker nordmenn seg foran tv-skjermen for å se kjendiser og profesjonelle dansere svinge seg over parketten i det kjente TV 2-programmet «Skal vi danse».

Premiere Mandag 11. desember 2023
Christiania Teater

KJØP BILLETTER

I år er det ikke bare mulig å se en verden av glitter og glam på tv-skjermen. Nå har du muligheten til å se de kjente danserne live på Christiania Teater!

Endelig introduseres selskapsdans av høy kvalitet til folket. 14 av de kjente profilene har sammen laget et danseshow som tar deg med på en reise gjennom våre følelser. Fra lidenskap til glede, og sorg til kjærlighet. Hver dans er en unik fortelling, og hver bevegelse drar deg gjennom historien som formidles. I den 60 minutter lange forestillingen vil publikum bli kjent med danserne og de ti dansene innen standarddans og latin amerikansk selskapsdans på en helt ny måte.

På scenen: Ole Thomas Hansen, Lillian Aasebø, Nadya Khamitskaya Andersen, Egor Filipenko, Catalin Andrei Mihu, Maria Lie Ramella, Santino Mirenna, Philip Raabe, Ivo Havranek, Anette Stokke, Therese Cleve-Stiansen, Amalie Aune, Norunn Ringvoll og Marianne Sandaker.

Om Christiania Teater

Christiania Teater

Teaterscenen har røtter helt tilbake til 1918, hvor det ble åpnet under navnet OPERA COMIQUE. Senere ble salen rekvirert av nazistene under andre verdenskrig som møtelokale. I årene fra 1945 til 1985 var det tilholdssted for DET NORSKE TEATRET og fra 1985 ble det drevet som kino under navnet FILMTEATERET. I dag huser bygget både teater, restaurant og scene. Teatersalen er driftet av produksjonsselskapene Starworks og Over Norge.

Fakta om Christiania Teater:
Takhøyde: 8 meter
Areal: 180m2
Makskapasitet: 540 (teater) / 256 (bankett)

Adresse:
Stortingsgata 16, 0161 Oslo

Besøk Christiania Teaters offisielle hjemmeside her.