The Bodyguard

The Bodyguard

Musikal-suksessen The Bodyguard kommer endelig til Norge og Oslo. I hovedrollene som superstjernen Rachel Marron og hennes livvakt Frank Farmer, finner vi Mimmi Tamba og Odd-Magnus Williamson. Forestillingen byr på en knallsterk hitparade med Whitney Houstons udødelige klassikere.

Premiere Torsdag 05. september 2024
Chateau Neuf

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

Filmen The Bodyguard fra 1992, med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollene, ble en av 90-tallets aller største filmsuksesser, og Dolly Partons «I will always love you» ble gjennom filmen en superhit verden over. Filmmusikken står for tidenes mestselgende soundtrack. "I Have Nothing" og "Run To You" ble begge nominert til Oscar for beste sang i 1993, og året etter vant albumet tre Grammy-priser.

To tiår senere, i 2012, hadde The Bodyguard - The Musical premiere i Londons West End, hvor den umiddelbart ble en braksuksess. Senere har forestillingen blitt spilt over store deler av verden til stor suksess og ellevill jubel, inklusiv Stockholm og København. I disse dager er musikalen på turné i store byer over hele Storbritannia.

Nå kommer endelig The Bodyguard til Norge, med Mimmi Tamba og Odd-Magnus Williamson i hovedrollene, og premieren finner sted på Chateau Neuf i Oslo 5. september 2024. På scenen står en rekke skuespillere og dansere sammen med et heftig femmanns band. Manuset til den storslåtte sceneoppsetningen er skrevet av Alexander Dinelaris, som har lagt handlingen i forestillingen til vår egen tid.  

The Bodyguard – The musical er en spektakulær hyllest til Whitney Houstons fantastiske låter. Publikum kan glede seg til megahits fra filmen som I Will Always Love You, Run to You, Queen of the Night, I Have Nothing og I´m Every Woman.  I tillegg byr musikalen på 20 hits fra Whitney Houstons øvrige låtkatalog, blant annet Saving All My Love, Greatest Love of All, I Wanna Dance with Somebody, Where Do Broken Hearts Go og One Moment in Time.

Musikalen gjenforteller historien i filmen der eks-Secret Service-agenten Frank Farmer blir ansatt av den verdensberømte stjernen Rachel Marron som sin private livvakt for å beskytte henne mot en truende stalker. Motvillig blir Rachel og Frank tiltrukket av hverandre, og etter en natt med kjærlighet må Frank innrømme at han ikke både kan elske og beskytte Rachel.

Vekommen til en hitparade uten sidestykke i Oslo og Chateu Neuf høsten 2024!

Om Chateau Neuf

Chateau Neuf

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Adresse: Slemdalsveien 15, 0359 Oslo

Kapasitet: 1 005 (storsalen)

Hjemmeside: StudenterSamfundet.no

HOTELLPAKKE

Chateau Neuf

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke