Alexandras Jul

Alexandras Jul

Gjør deg klar for en stemningsfull julekonsert med Alexandra Rotan og hennes musikere, når hun kommer til Christiania Teater 17. desember i år!

Premiere Tirsdag 17. desember 2024
Christiania Teater

KJØP BILLETTER

Alexandra har alltid vært glad i jul, og har i flere år vært en del av julekonserter som KORK’s julespesial og TV-program som Julaften på TV2, Håp i en Gryte og som programleder for Julekveld Hos Prøysen.

Hennes versjoner av "O helga natt" og "Når himmelen faller ned" har blitt publikumsfavoritter, og etter stormende jubel under Stille Natt-turnéen i 2022 og juleturné med Kurt Nilsen i 2023, er Alexandra endelig klar for å gi publikum julestemning på sin egen måte. Alexandras Jul er en julekonsert som passer for alle.

Musikere: Markus Maaren Bastøe, Håvard K. Hansen, Auver Gaaren og Kim André Tønnesen.

Spilletid: 90 minutter uten pause
Produseres av Honeybay & Hugoworld
Mer info på alexandrasjul.no

Om Christiania Teater

Christiania Teater

Teaterscenen har røtter helt tilbake til 1918, hvor det ble åpnet under navnet OPERA COMIQUE. Senere ble salen rekvirert av nazistene under andre verdenskrig som møtelokale. I årene fra 1945 til 1985 var det tilholdssted for DET NORSKE TEATRET og fra 1985 ble det drevet som kino under navnet FILMTEATERET. I dag huser bygget både teater, restaurant og scene. Teatersalen er driftet av produksjonsselskapene Starworks og Over Norge.

Fakta om Christiania Teater:
Takhøyde: 8 meter
Areal: 180m2
Makskapasitet: 540 (teater) / 256 (bankett)

Adresse:
Stortingsgata 16, 0161 Oslo

Besøk Christiania Teaters offisielle hjemmeside her.