Alene hjemme

Alene hjemme

Bjarte Hjelmeland er endelig tilbake og klar med sitt fjerde humorshow «Alene Hjemme»!

Premiere Lørdag 18. januar 2025
Ole Bull Scene

KJØP BILLETTER BESTILL HOTELPAKKE

I skillet mellom høykultur og folkelig fjas finner vi Bjarte, som er alene hjemme og inviterer publikum inn i sin egen stue. Her vil publikum oppleve ham for alt han er verdt - ellevill, varm, musikalsk og morsom. Samtidig som han får vist mer av sin personlige side ved å mimre, reflektere og fortelle til tider hysterisk morsomme historier fra sin imponerende karriere og liv - på sitt varme og underfundige vis.

Det ligger an til vinterens store hjemme alene-fest når Bjarte har premiere på Ole Bull Scene 18. januar med sitt splitter nye humorshow

Om Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Ole Bull Huset er sentralt plassert midt i hjertet av Bergen og det er meget allsidig, her har du alt det beste under samme tak; Flere scener, restaurant, bar og fantastisk underholdning. 

Les mer på her.

HOTELLPAKKE

Ole Bull Scene

I samarbeid med Scandic tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold.
Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert-, teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Scandic er kjent for god service, sentral beliggenhet og ikke minst sine prisvinnende frokoster!

Bestill hotellpakke