Forestilling i Oslo musikal fra broadway

Forestillinger og show i Oslo

TTMG og ShowWeb er kjent for å sette opp landets mest spektakulære forestillinger. Vi har flere store show og musikaler på plakaten akkurat nå. Finn forestilling og bestill billetter her:

Finn forestilling

 

Vi er et erfarent produksjonsteam som har satt opp store konserter, musikaler og forestillinger i Norge, som Grease, Optimist og Flashdance. Akkurat nå har vi mange spennende forestillinger og show i Oslo, så følg med på sidene våre og bestill billetter hos Ticketmaster eller Showpakker.no.

Hos Showpakker kan du bestille en komplett helaften med middag, show og hotellpakke. Unn deg og din kjære en uforglemmelig kveld i Oslo!

Broadwaysuksessen Jersey Boys kommer til Oslo!

Musikal i Oslo: Den verdenskjente forestillingen Jersey Boys blir satt opp på teater i Oslo for første gang. Dette er en fullspekket musikal, hvor verdenskjente hits som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes off you” kommer fra.

Musikalen har også originalen til hitsangen “Beggin’, som norske Madcon gjorde en populær versjon av i 2008. 

Prisvinnende musikal 

Jersey Boys er en prisvinnende musikal som handler om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit. Showet er stjernespekket med kjente fjes, i tillegg til stort ensemble, magisk musikk og orkester. 

Dette er første gang denne prisvinnende musikalen settes opp i Oslo, og vi kan garantere deg en opplevelsesrik forestilling du kommer til å elske. Jersey Boys er en opplevelse du fint kan dele med venner, familie eller kjæresten. Les mer om Jersey Boys her, og sikre deg billetter til forestilling i Oslo  allerede i dag!

Show Oslo: Bestill billetter

Befinner du deg i Oslo og ønsker en opplevelse du sent vil glemme, bør du få med deg en av byens store musikaler. Ingenting er som å komme til Oslo, nyte en deilig middag for så å avslutte kvelden med en spektakulær forestilling på en av byens storscener.

TTMG har et samarbeid både med Ticketmaster og Showpakker.no, og bestiller du gjennom sistnevnte kan de arrangere hele oppholdet i Oslo for deg. Bestill egne pakker med hotell, show og middag inkludert - til de beste prisene. 

 

Bestill billetter

 

Hvem er TTMG?

TTMG og ShowWeb består av et team profesjonelle og kreative mennesker fra produksjonsselskapene StarWorks og Taran, og sammen har de blant annet satt opp musikaler og show i Oslo som:

  • Grease
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Les mer: Teater Oslo

Hvem står bak TTMG? 

TTMG produserer i utgangspunktet kun show og forestillinger i Oslo og utvalgte byer, men det hender de også blir med på spennende nasjonale og internasjonale prosjekter. 

TTMG består av Tor Arne Ranghus, som jobber som eksekutiv produsent, Tore Sergei Myklebust, produsent og regissør, Mattias Carlsson, produsent og regissør, og Gusty Utterdahl som jobber som produsent og daglig leder. 

Les mer om oss her

Gå inn på Showweb.no for å følge med på kommende forestillinger - kanskje er det din favoritt som er neste forestilling i Oslo? 

 

Finn forestilling