Forestilling i Oslo musikal fra broadway

Forestilling Oslo 

Finn din neste favorittforestiling i Oslo på sidene til TTMG. Følg med på nettsidene våre for å sikre deg billetter til våre teatershow i Oslo!

Finn show

 

Vi er et erfarent produksjonsteam som har satt opp teatersuksesser som Grease, Optimist og The Show Must Go on. Høsten 2020 setter vi opp nok en suksess, som du fremdeles kan sikre deg billetter til. Les videre for å lære mer.

 

Broadwaysuksessen Jersey Boys kommer høsten 2020

Den verdenskjente forestillingen Jersey Boys blir satt opp på teater i Oslo for første gang. 

Dette er en fullspekket musikal, som blant annet står bak hits som “Walk like a man” og “Can’t take my eyes off you”. 

Musikalen har også originalen til hitsangen “Beggin’, som Madcon gjorde en populær versjon av i 2008. 

Prisvinnende musikal 

Jersey Boys er en prisvinnende musikal som handler om Frankie Valli & The Four Seasons. Her får vi være med fire helt vanlige gutter fra Jersey på reisen mot å få sin første hit.

Showet er stjernespekket med kjente fjes som:

  • Atle Pettersen
  • Nicolay Ramm
  • Mathias Lupichini
  • Sindre Postholm. 

Dette er et opplevelsesrikt show i Oslo du kommer til å elske, og en opplevelse du kan dele med venner og familie. Sikre deg dine billetter i dag på Ticketmaster.no. 

 

Se en forestilling i Oslo

Befinner du deg i storbyen og ønsker en opplevelse du sent vil glemme, bør du få med deg en av byens store musikaler. Ingenting er som å komme til byen, nyte en deilig middag for så å avslutte kvelden med et spektakulært show.
TTMG har et samarbeid både med Ticketmaster og Showpakker.no, og bestiller du gjennom sistnevnte kan de arrangere hele oppholdet i Oslo for deg. Bestill egne pakker med hotell, show og middaginkludert - til de beste prisene.

 

Forestillinger utenfor Oslo

TTMG og Show Web produserer også show utenfor Osloområdet, blant annet i Trondheim. Dersom du befinner deg i nærheten av Trøndelag, er The Show Must Go On et show som er verdt å få med seg.

The Show Must Go On 

Nå har dere mulighet til å oppleve Åge Sten Nilsen og hans fantastiske stemme i showet “The Show Must Go On” der han hyller bandet Queen og flere av deres kjente hits.

Grip sjansen, gjør klar dansefoten og opplev Queen-feberen og et heidundranes show i Trondheim Spektrum, med Sten Nilsen som blir beskrevet a norsk presse som “en match for Freddie Mercury” og “Norges dyktigste entertainer.”

 

Hvem er TTMG?

TTMG består av et team profesjonelle og kreative mennesker fra produksjonsselskapene StarWorks og Taran, og sammen har de blant annet satt opp musikaler og show som:

  • Grease
  • The Show Must Go On 
  • Trollmannen fra Oz
  • Flashdance

Les mer: Teater Oslo

Hvem står bak TTMG? 

TTMG produserer i utgangspunktet kun show og teater i Oslo og utvalgte byer, men det hender de også blir med på spennende nasjonale og internasjonale prosjekter. 

TTMG består av Tor Arne Ranghus, som jobber som eksekutiv produsent, Tore Sergei Myklebust, produsent og regissør, Mattias Carlsson, produsent og regissør, og Gusty Utterdahl som jobber som produsent og daglig leder. Les mer om oss her.

Gå inn på Showweb.no for å følge med på kommende forestillinger - kanskje er det din favoritt som er neste forestilling i Oslo?

Les mer om oss her.