Barneteater Oslo

Ta med hele familien på barneteater i Oslo, presentert av Showweb. Vi lover en underholdende opplevelse for både store og små!

Våre forestillinger

 

Showweb består av erfarne og kreative mennesker fra underholdningsbransjen, med stor teft for det spektakulære og enestående. Vi setter opp flere forestillinger som egner seg for hele familien, både barn og tenåringer, foreldre og besteforeldre. Ta med deg dine små og kom på barneteater i Oslo!

 

Aktuelle forestillinger for barn

Akkurat nå er Showweb aktuelle med flere gode forestillinger som passer hele familien. Les mer om vårt barneteater i Oslo under, og sikre deg billetter til favorittforestillingen din i tide. 

 

Pippi feirer jul

I år er det 75 år siden Astrid Lindgren skrev sin første historie om rampejenta Pippi, og det markerer vi med en ny oppsetning på Chateau Neuf i Oslo: Pippi feirer jul, med premiere 15. november 2020. Regien er ved Bjørn Sæter, den samme regissøren som har hatt Kaptein Sabeltann siden 2002. 

Enten du har barn som er glad i Pippi, eller selv var Pippi-fan som ung, er dette en forestilling for deg. Ta med deg hele familien på barneteater i Oslo, og mimre tilbake til barndommen. Forestillingen varer i ca. 70 minutter uten pause. 

Les mer og kjøp billett

 

Stille natt hellige natt

Førjulskonserten vår passer hele familien, og gir deg garantert julestemning. Vi legger ut på turné med stjernelaget Alexander Rybak, Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus, og skaper magisk julestemning i kirker over hele Norge. 

Stille natt hellige natt er Norges største og eldste julekonsertturné, som siden oppstarten i 1988 har besøkt over 180 forskjellige kirker over hele landet. Ta med deg barna og opplev den gode førjulsstemningen sammen med oss, i en kirke nær deg. Premieren er onsdag 25. november i Vår Frue Kirke i Trondheim. 

Les mer og kjøp billett

 

Musical Express

Dette er en fantastisk og stjernespekket musikal i Oslo som passer hele familien. Den bygger på et konsept av stjerneregissør Hans Marklund, som står bak noen av de største krogshow-suksessene i Sverige. 

På scenen på Chateau Neuf står Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Lene Kokai Flage og Erik Wenberg Jacobsen. Forestillingen er satt sammen av noen av de mest populære låtene fra Broadway, West End og en og annen nordisk perle. Dere får blant annet høre sanger fra Flashdance, Les Miserablés, Fame, Cabaret og mange fler. Vi byr også på et 100 % improvisert Disney-nummer, som dermed blir nytt hver eneste kveld. 

Premieren finner sted på Chateau Neuf 13. november 2020. Forestillingen varer i ca. 80 minutter uten pause. 

Les mer og kjøp billett

 

Barneteater i Oslo

Har du lyst til å ta med barna på teater i Oslo? Vi har mange flotte forestillinger som egner seg like godt for både barn og voksne, ja hele familien. Forestillingen varer gjerne i litt over en time uten pause, slik at de minste ikke blir utålmodige. 

Chateau Neuf ligger på Majorstua i Oslo, og drives av Det Norske Studentersamfund. Navnet kommer fra fransk og betyr “det nye slottet”. Bygningen er en av Oslos arkitektoniske skatter, og rommer en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser. 

 

Barneteater i Oslo og smittevern

Det er litt annerledes å gå på teater for tiden, men med Showweb får du en trygg og hyggelig teateropplevelse. Salen er unummerert, og publikum blir henvist til gode plasser ved ankomst, etter de til enhver tid gjeldende smittevernsreglene fra FHI. Vi har plassert ut rikelig med antibac, og oppfordrer alle besøkende til å holde god avstand. 

Du kan derfor være sikker på at du får en god teateropplevelse for hele familien i trygge omgivelser.