Sondre Mulongo Nystrøm

 

Sondre Mulongo Nystrøm

Sondre Mulongo Nystrøm har sluppet debutalbum, deltatt i flere musikk-konkurranser og er klar for teaterscenen. Nå spiller han Tony i musikalklassikeren West Side Story.
 

Les mer og bestill billett

 

The Stream, Stjernekamp, Melodi Grand Prix – Sondre Mulongo Nystrøm, også kjent som Sondrey, har vært med på mye allerede. Nå er han aktuell med musikalen West Side Story på Chateau Neuf

 

Talent, stjerne og finalist

Sondre Mulongo Nystrøm vokste opp på Øyer ved Lillehammer. Sjangermessig befinner han seg et sted mellom R&B og soul. Han startet tidlig med musikken, og er inspirert av blant annet Michael Jackson og Daft Punk. Før «The Stream» studerte han medisin.

 

The Stream

Artisten ble for alvor kjent for det norske folk i 2016. Da deltok han i talentshowet «The Stream» på TV2. Målet med programmet var å oppdage nye artister, og ni av deltakere ble til slutt tilbudt platekontrakt av Sony, Universal eller Warner. Sondrey fikk kontrakt med Sony Music Norge. 

 

Stjernekamp

Høsten 2019 deltok han i sangkonkurransen «Stjernekamp» på NRK1. Nystrøm konkurrerte i en rekke ulike sjangre, og vant hjertene til både publikum og dommere gang på gang. Blant annet ble tolkningen av Karpe Diems «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din» priset opp i skyene av anmelderne. Sondrey kom nesten til finalen i Stjernekamp, og endte til slutt på tredjeplass.

 

Melodi Grand Prix

I 2020 var han blant finalistene i Melodi Grand Prix. Dette er selvsagt en stor ære innen musikk-Norge, og noe mange andre store norske artister har vært med på. Han stilte med sangen «Take My Time». 

 

DARKR LYFE

Sommeren 2019 kom det etterlengtede debutalbumet DARKR LYFE. Her finner man låter i et lydbilde som henter inspirasjon fra 80-tallets disco, R&B, soul, trap-sjangeren og fra Japan. Sistnevnte inspirasjon ser man også i albumcover.  

 

West Side Story

Nå er Sondrey aktuell med den klassiske musikalen West Side Story. Stykket er en gjentolkning av Romeo & Julie, men finner sted i gjengmiljøet på Upper West Side i samtidens New York. I denne versjonen får vi en dyster fremtidsvisjon hvor brente biler har erstattet basketballbanene. Kjærligheten mellom Tony (Sondre Mulongo Nystrøm) og Maria (Astrid Giske) tenner et håp om en fremtid.

Musikalklassikeren har Jerome Robbins på idé, Arthur Laurents på manus, Leonard Bernstein på musikk og Stephen Sondheim på musikk. Det er ikke uten grunn at musikalen har blitt legendarisk. Stykket har regi ved Mattias Carlsson («Flashdance» og «Optimist»). Belinda Braza er koreograf, og Ola Beskow har utarbeidet nytt konsept for denne versjonen.

Teaterprodusentene på Chateu Neuf, Taran og StarWorks presenterer nå med stor stolthet en av tidenes største musikaler på byens storscene på Chateau Neuf. Stykket fremføres av et ensemble med 29 sangere og dansere. I tillegg til Nystrøm og Giske kommer en rekke andre kjente fjes. Du får blant annet se Nils Ole Oftebro, Anette Hoff, Zahid Ali og tv-personligheten Per Sundnes.

Forestillingen varer i rundt 105 minutter uten pause. Sikre deg billetter til musikalklassikeren med Sondre Mulongo Nystrøm i dag!
 

Bestill billetter